"OVO JE NAJVEĆI USPEH": Vasilije Micić prezadovoljan osvajanjem bronzane medalje

Đ.S

10. 08. 2024. u 13:07

Košarkaška reprezentacija Srbije je u meču za treće mesto na Olimpijskim igrama u Parizu pobedila Nemačku rezultat 93:83 i osvojila doneo je bronzu medalju.

ОВО ЈЕ НАЈВЕЋИ УСПЕХ: Василије Мицић презадовољан освајањем бронзане медаље

FOTO: EPA-EFE/ALEX PLAVEVSKI

Srpski košarkaš Vasilije Micić bio je presrećan posle pobede nad reprezentacijom Nemačke i osvojenom bronzanom medaljom.

- Meni iskreno je ovo najveće dostignuće u karijeri, verujem za mnoge. Nije bilo lako i svako je imao tih svojih 48 sati da nađe motivaciju. Za većinu je bila prilika da izborimo odličje za našu zemlju. Odigrali smo posle SAD najbolju utakmicu protiv jednog sjajnog tima. Moja porodica je ponosna bila posle SAD, ne osećamo gorčinu već zaslužen žal jer smo odigrali sjajnu utakmicu. Podrška znači, crpimo energiju iz naroda da se vratimo. Jutros nikad teže buđenje, ali je vredelo, za medalju. Došli smo nabrijani, ja ne znam da opišem kako igram, bolje sam se osećao i bilo je dobro. Imamo sjajnu ekipu i bilo bi lepo da se držimo, da dođe neko zlato - rekao je Micić.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Srpski košarkaš bio je upitan i za utakmicu protiv Amerike. Nije se želeo ovrtgati na taj meč.

- Nemam šta puno da dodam na tu utakmicu. Sve je to sa razlogom. Da se nauči nešto. Lepši je osećaj kada pobediš. Nije lako igrati u 11 sati, spremili smo se. MIslim da ova medalja sija kao zlato. Ja sam čovek koji ima problema sa ekspresijom, verujte mi, ovo je medalja koja mi najviše znači. Pohvalio bih sve saigrače, (imenovao ih pojedinačno) Bogdan i Jokić su dali najveći doprinos - rekao je Micić.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

O svom saigraču Nikoli Jokiću imao je samo reći hvale.

- Učinio me je jedno 30 posto boljim, a i druge. Ističem njegovo ponašanje, mesec i po dana, neverovatan dečko i kapa dole. Ne vidi se razlika u njegovom ponašanju - rekao je Micić.

BONUS VIDEO SVI ZA JEDNOG, JEDAN ZA SVI: Srbi u velikom broju došli na olimpijski meč sa Amerikancima

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZATO IMAMO SIMPATIJE CELOG SVETA! Bojan Popović za Novosti o košarkašima Srbije i Amerike: Teško je prevariti običnog čoveka