ZBOG SRBA SAM BIO NAJNESREĆNIJI NA SVETU: Selektor Hrvatske otvorio dušu pred finale Olimpijskih igara

Novosti online

10. 08. 2024. u 13:06

Vaterpolisti Srbije i Hrvatske igraće u finalu Olimpijskih igara, a to će biti repriza iz Rija 2016. godine, kada su "delfini" pobedili i stigli do dugo čekanog zlata.

ЗБОГ СРБА САМ БИО НАЈНЕСРЕЋНИЈИ НА СВЕТУ: Селектор Хрватске отворио душу пред финале Олимпијских игара

Foto: Tanjug/AP, N. Paraušić

Ivica Tucak je i tada predvodio Hrvatsku i sada je priznao da je zbog tog finala bio najnesrećniji na svetu.

- Da su SAD i Srbija danas igrali bilo koju utakmicu, a ne polufinalnu, Amerikanci bi dobili. No, Srbi znaju igrati ovakve utakmice za medalju i biće teško u finalu. Mi smo došli ovde da postanemo olimpijski pobednici. Kada smo u Riju izgubili finale protiv Srbije, ja sam bio najnesrećniji čovek na svetu, ne shvatajući šta znači olimpijska medalja. Ovo je strašno šta ovi momci rade. Ja hoću zlato, moji momci hoće zlato. Otvorena su nam vrata raja - rekao je Tucak.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

On predvodi hrvatsku reprezentaciju od 2012. godine i za to vreme je doneo mnogo uspeha svojoj zemlji. 

Na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru Hrvatska je osvojila srebro, a Tucak je kao selektor predvodio ekipu i do dve zlatne, jedne srebrne i dve bronzane medalje na Svetskim prvenstvima, odnosno zlata, srebra i bronze na Evropskim prvenstvima.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Tu su još i zlatna medalja sa Mediteranskih igara, bronza sa Svetskog kupa, dva srebra i bronza iz Svetske lige, kao i zlato i srebro iz Evropskog kupa. Sve to čini Ivicu jednim od najtrofejnijih hrvatskih trenera svih vremena, računajući sve sportove.

BONUS VIDEO: VESELI SE SRPSKI RODE: Novak Đoković je ovako proslavio zlato na Olimpijskim igrama 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZATO IMAMO SIMPATIJE CELOG SVETA! Bojan Popović za Novosti o košarkašima Srbije i Amerike: Teško je prevariti običnog čoveka