"NISMO JOŠ URADILI ONO ZBOG ČEGA SMO DOŠLI": Kapiten "delfina" poslao moćnu poruku pred finale sa Hrvatima

Novosti online

10. 08. 2024. u 17:34

Vaterpolisti Srbije igraće u nedelju od 14 časova protiv reprezentacije Hrvatske treće uzastopno finale na Olimpijskim igrama u Parizu.

НИСМО ЈОШ УРАДИЛИ ОНО ЗБОГ ЧЕГА СМО ДОШЛИ: Капитен делфина послао моћну поруку пред финале са Хрватима

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Pre tri godine u Tokiju bili su bolji od Grčke, dok su 2016. godine u Rio de Žaneiru pobedili upravo sutrašnjeg protivnika. 

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Kapiten vaterpolo reprezentacije Srbije Nikola Jakšić rekao je da će ekipa dati sve od sebe, kao i da veruje da može da osvoji zlatnu medalju na Olimpijskim igrama. 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Daćemo sve od sebe, verujem da možemo da osvojimo to zlato. Bitno je da igramo kao u poslednje vreme. Ponosan sam na svakog igrača, znamo šta smo prošli kroz ove tri godine. Zaboravljamo utakmicu sa Amerikom. Nismo došli da budemo drugi. Još nismo uradili ono zbog čega smo došli, a to je da pobedimo, a ne da odbranimo zlato, jer je ovo nova ekipa. Želimo da osvojimo zlatnu medalju - nije važno protiv koga je. Definitivno ćemo dati sve što imamo, čak i više nego u bilo kojoj prethodnoj utakmici koju smo imali tokom ovog turnira - rekao je Jakšić, koji je osvajač dva olimpijska zlata.

BONUS VIDEO KAKVA PODRŠKA: Majka naših vaterpolista Petra i Nikole Jakšića bodri Srbiju

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠTA ĆE JOŠ DA NAS SNAĐE?! Selektor Svetislav Pešić zabrinuo sve pred meč Srbija - Nemačka (VIDEO)