"IMAJU NAJBOLJE IGRAČE NA SVETU": Golman Hrvatske najavio derbi sa Srbijom

Novosti online

10. 08. 2024. u 18:33

Vaterpolo reprezentacija Srbije boriće se protiv selekcije Hrvatske u nedelju od 14 časova za zlatno odličje na Olimpijskim igrama u Parizu.

ИМАЈУ НАЈБОЉЕ ИГРАЧЕ НА СВЕТУ: Голман Хрватске најавио дерби са Србијом

FOTO: EPA-EFE/Zsolt Szigetvary HUNGARY OUT

Uoči finalnog meča svoja očekivanja izneo je hrvatski golman, Marko Bijač, koji smatra da j epred njima  veoma težak zadatak, sprečiti napad našeg nacionalnog tima. 

- Teško je reći tačan recept za Srbiju. Oni su svakako reprezentacija puna sjajnih pojedinaca, predvođenih kapitenom Jakšićem, a po mom mišljenju, možda trenutno najboljim igračem sveta, Dušanom Mandićem. To su sigurno dva imena na koja je uglavnom usmerena pažnja, ali to ne umanjuje kvalitet ostalih igrača. Oni su odlična ekipa i očekuje nas izuzetno težak zadatak - rekao je Marko Bijač kako piše portal večernji.hr. 

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Golman hrvatskog tima kaže da njegova ekipa poseduje veliki kvalitet, koje su pokazali u dosadašnjim utakmicama. 

- Naša najveća snaga je naš tim i karakter koji pokazujemo iz takmičenja u takmičenje. Mnogo puta smo pokazali da smo najbolji kada je najpotrebnije, pa tako i na ovom turniru. Igrali smo odlično u poslednje dve utakmice i nadam se da će tako biti i sutra - rekao je Bijač.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

BONUS VIDEO KAKVA PODRŠKA: Majka naših vaterpolista Petra i Nikole Jakšića bodri Srbiju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZATO IMAMO SIMPATIJE CELOG SVETA! Bojan Popović za Novosti o košarkašima Srbije i Amerike: Teško je prevariti običnog čoveka