SVETISLAV PEŠIĆ U SRPSKOJ KUĆI PORUČIO: A sad da proslavimo pravo, intenzivno, dobro i jako!

Svečano je bilo večeras u Srpskoj kući u Parizu.

СВЕТИСЛАВ ПЕШИЋ У СРПСКОЈ КУЋИ ПОРУЧИО: А сад да прославимо право, интензивно, добро и јако!

Foto: Goran Čvorović

Veliki aplauz se otegao kada su u salu zakoračili stručni štab košarkaša na čelu sa selektorom Svetislavom Pešićem i srebrna Aleksandra Perišić. Potekao je i šampanjac.

- Velika mi je čast što sam osvojila srebro za Srbiju. Težak je bio put do ovoga. Sanjali smo o ovome i uspeli smo da ostvarimo san. Nadam se da će biti još medalja za Srbiju –  poručila je Perišićeva.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Radostan je bio i vođa bronzanih momaka Svetislav Pešić.

- Radujem se što sam ovde, ovo je prava Srpska kuća. Radujem se što mogu da se pohvalim da smo i mi košarkaši osvojili medalju. Pretpostavljam da je većina od vas bila u dvorani ili pored TV-a, da ste nas svojski podržavali. Zahvaljujem se svima koji su nam dali fantastičnu podršku. Osetili smo je, za nas je ta podrška dodatni impuls da damo sve od sebe. Videli ste na svim ovim utakmicama, ne samo da smo dali sve od sebe, nego i sebe. Želim da mojim igračima javno čestitam na velikom trudu i zalaganju. Drago nam je što idemo kući s pobedom i medaljom. Nadam  se da ćemo to znati pravo, intezivno, dobro i jako da proslavimo kad dođemo u Beograd – poručio je Pešić.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Mnogi su mu čestitali, među njima, krajnje srdačno, i kolega, predsednik OKS, Božidar Maljković.

- Ispunili ste nas ponosom. Prenosim vam pozdrave čitave nacije. Obradovali ste celu naciju. Tek kad dođete svojim kućama, biće vam jasnije šta ste uradili. Osvajači medalja, ne da ste dali sto odsto, dali ste 110 odsto, bili ste na vrhuncu, snagom volje, ostavili srce na parketu, na pušci, na tatamiju, na terenu. Siguran sam da ste i vi koji ste osvojili medalje, i oni koji nisu, dali svoj maskimum – istakao je ministar sporta Zoran Gajić.

Na proslavi su bili i zlatni strelci Zorana Arunović i Davor Mikec.

NEBOJŠA ILIĆ: BRONZA KAO ZLATO

- Bronza je nama kao zlato. Tako je osećamo. Odigrali smo vrhunske tri utakmice, protiv Australije, Amerike i Nemačke – izjavio je za "Novosti" menadžer reprezentacije Nebojša Ilić.

Foto: Goran Čvorović

 

Foto: Goran Čvorović

 

Foto: Goran Čvorović

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠTA ĆE JOŠ DA NAS SNAĐE?! Selektor Svetislav Pešić zabrinuo sve pred meč Srbija - Nemačka (VIDEO)