U NJEGA JE BOGDAN GLEDAO NA DODELI MEDALJA: Kapiten Srbije nije mogao da sakrije oduševljenje (VIDEO)

Novosti online

11. 08. 2024. u 09:18

KOŠARKAŠKA reprezentacija Srbije osvojila je bronzu na Olimpijskim igrama u Parizu, a "pola dana" po njenom osvajanju - "orlovi" su odličja i primili.

У ЊЕГА ЈЕ БОГДАН ГЛЕДАО НА ДОДЕЛИ МЕДАЉА: Капитен Србије није могао да сакрије одушевљење (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin/RTS

Srpski košarkaš, Bogdan Bogdanović bio je jako raspoložen i oduševljeno je gleda sa postolja i gestikulira ka nekome, a sada je otkriveno i ko je toliko svojom pojavom oduševio kapitena nacionalnog tima Srbije. U pitanju je poznati francuski glumac Omar Si, koga je Bogdanović gledao sa oduševljenjem.

Omar Si je trenutno na vrhuncu slave zbog uloge u veoma gledanoj i poznatoj Netfliksovoj seriji Lupin. Si je karijeru počeo još 1996. godine odmah posle srednje škole, a ka Holivudu se probio kada je igrao u "Nedodirljivima", francuskom filmu iz 2011. godine koji je itekako odjeknuo globalno. 

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Omar Si inače itekako prati sport i veliki je navijač Olimpika iz Marseja, a roditelji su mu imigranti iz Zapadne Afrike. Otac Demba je iz Senegala, a majka Dijaratu iz Mauritanije. Nakon uloge u "Nedodirljivima" u glasanju je Omar Si bio treći najomiljeniji Francuz posle Janika Noe i Zinedina Zidana, a 2021. kada je serija "Lupin" 2021. godine postala popularna magazin "Tajm" ga je uvrstio u 100 najutocajnijih ljudi na svetu.

BONUS VIDEO IZA KULISA: Scena iz svlačionice košarkaša Srbije posle olimpijske bronze

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRBI NAPRAVILI ŠOU NA PODIJUMU! Košarkaši Srbije se baš načekali na bronzu na Olimpijskim igrama, a onda proslavili u svom stilu! (FOTO)