SVI PRIČAJU O NAŠIM MOMCIMA: Ovaj čovek je zasmejao Nikolu Jokića do suza (VIDEO)

Novosti online

11. 08. 2024. u 09:54

KOŠARKAŠKA reprezentacija Srbije osvojila je bronzu na Olimpijskim igrama u Parizu, a "pola dana" po njenom osvajanju - "orlovi" su odličja i primili.

СВИ ПРИЧАЈУ О НАШИМ МОМЦИМА: Овај човек је засмејао Николу Јокића до суза (ВИДЕО)

Screenshot / Eurosport

Osmesi naših košarkaša sve govori. Naši momci ostvarili su veliki uspe i  obradovali naciju sa još jednim medaljom za našu zemlju.

Nikola Jokić i drugovi su prvi okačili olimpijska odličja oko vrata, kao trećeplasirani na košarkaškom turniru u Parizu. Inače, Nikola Jokić je izabran i u najbolju petorku turnira.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Ipak, jedna zanimljiva situacija sa sinoćne ceremonije nasmejala je sve, a u centru pažnje našao se naš košarkaš, Nikola Jokić. 

Naime, u jednom trenutku, Dejan Davidovac ga je zagrlio, a potom i malo prodrmao, na šta je Nikola sa osmehom na licu, malo krenuo napred, što je nasmejalo i ostale saigrače.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS VIDEO IZA KULISA: Scena iz svlačionice košarkaša Srbije posle olimpijske bronze

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRBI NAPRAVILI ŠOU NA PODIJUMU! Košarkaši Srbije se baš načekali na bronzu na Olimpijskim igrama, a onda proslavili u svom stilu! (FOTO)