"ČESTITAMO SRBIJI": Ovo je golman Hrvatske rekao posle poraza u finalu Olimpijskih igara

Novosti online

11. 08. 2024. u 15:59

SRBIJA je bila bolja od Hrvatske u finalu vaterpolo turnira na Olimpijskim igrama. "Delfinima" je na zlatnoj medalji čestitao golman "barakuda", Marko Bijač.

ЧЕСТИТАМО СРБИЈИ: Ово је голман Хрватске рекао после пораза у финалу Олимпијских игара

FOTO: Profimedia

Ni on, ali ni njegovi saigrač nisu uspeli da zaustave našu reprezentaciju na putu ka trećem uzastopnom najsjajnijem odličju.

- Nažalost, nemamo šta drugo nego da čestitamo Srbiji. Nismo bili na nivou na kojem smo bili u četvrtfinalu i polufinalu. Dopustili smo puno laganih golova Srbiji, kasnije smo se stabilizovali, ali nije bilo dovoljno. Ostaje velika žal, ali treba čestitati Srbiji - rekao je Bijač za "HRT".

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

On je istakao da je otvaranje utakmice bilo ključ za krajnji ishod.

- Najveći problem je otvaranje utakmice, bilo je 7:3. Pokušavali smo, čestitam momcima na velikom rezultatu, ali ostaje žal za ovim susretom. Ipak, iza nas je sjajna godina, moramo biti ponosni na sve što smo napravili ove sezone. Čestitke još jednom svima, ovo je veliki rezultat - zaključio je Bijač.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Podsetimo, Srbija je pobedila Hrvatsku sa 13:11, te je tako naša zemlja iz Pariza donela pet medalja - tri zlatne, jednu srebrnu i jednu bronzanu.

BONUS VIDEO: SVI BI NA SRBIJA - HRVATSKA: Ogromni redovi pred olimpjsko vaterpolo finale

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ZLATO JE SRPSKO I NIČIJE DRUGO! Vaterpolisti Srbije nokautirali Hrvatsku i treći put u nizu osvojili olimpijsku titulu!

ZLATO JE SRPSKO I NIČIJE DRUGO! Vaterpolisti Srbije nokautirali Hrvatsku i treći put u nizu osvojili olimpijsku titulu!

Vaterpolo reprezentacija Srbije je nastavila nestvaran niz: iako se desila smena generacija, a "sedmorica veličanstvenih" su napustila državni tim posle drugog uzastopnog olimpijskog zlata, osvojenog u Tokiju 2021, ponovo su naši "delfini" došli do zlatnih medalja na Olimpijskim igrama: Hrvatska, aktuelni prvak sveta, je u finalu Igara u Parizu pobeđena rezultatom 13:11, čime je srpski tim pokazao da mu u ovom sportu nema ravnih.

11. 08. 2024. u 15:05 >> 15:10

Komentari (1)

KO JE KARIJEV SIN? Osvajao medalje sa reprezentacijom Nemačke, oženio lepoticu (FOTO)