SUTRA SVEČANI DOČEK OLIMPIJACA! Dođite da podržite naše heroje

Novosti online

11. 08. 2024. u 18:42

SVEČANI doček srpskih osvajača olimpijskih medalja održaće se u ponedeljak, 12. avgusta sa početkom u 20 časova ispred Starog dvora.

СУТРА СВЕЧАНИ ДОЧЕК ОЛИМПИЈАЦА! Дођите да подржите наше хероје

Foto: Profimedia/ilustracija

Kako je saopšteno iz grada Beograda, sa balkona Starog dvora sugrađanima će se obratiti osvajači medalja, zlatni vaterpolisti i strelci Zorana Arunović i Damir Mikec, osvajačica srebrne medalje u tekvondou Aleksandra Perišić, bronzani košarkaši, a očekuje se potvrda osvajača zlatne medalje u tenisu Novaka Đokovića.

Grad Beograd poziva sugrađane da u što većem broju dođu ispred Starog dvora i zajedno sa srpskim olimpijcima proslave uspeh srpskog sporta.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRBI NAPRAVILI ŠOU NA PODIJUMU! Košarkaši Srbije se baš načekali na bronzu na Olimpijskim igrama, a onda proslavili u svom stilu! (FOTO)