HRVATI HOĆE DA PUKNU OD MUKE! Komentator HRT-a posle poraza od Srbije izgovorio nešto zbog čega su ga osudili (VIDEO)

Novosti online

12. 08. 2024. u 07:52

Vaterpolo reprezentacija Srbije je osvojila treće uzastopno olimpijsko zlato, a odmah po završetku finalnog meča hrvatska javnost je ostala zatečena onim što su javili tamošnji mediji.

ХРВАТИ ХОЋЕ ДА ПУКНУ ОД МУКЕ! Коментатор ХРТ-а после пораза од Србије изговорио нешто због чега су га осудили (ВИДЕО)

Foto: Profimedia

Istog časa hrvatski mediji su počeli da objavljuju koliko će zaraditi hrvatski vaterpolisti od ovog srebra, ali - kroz prizmu onoga što je srpska država obezbedila za svoje sportske junake.

Našim komšijama poraz u finalu izuzetno teško je pao. Isplivao je snimak sa HRT-a na kom se čuje kako su njihovi utučeni komentatori prenosili finiš velikog finala. Bili su potpuno slomljeni, ali su na kraju morali da skinu kapu Srbiji i javno priznaju da su "delfini" bili bolji.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

"Ne možete pobediti svako finale. Ono s čim vas možemo pokušati utešiti je da je sve čisto u sportu u kome uvek bude repova, a ovde ih nema. Protivnik je bio bolji i najteže je našim reprezentativcima, koliko god mi bili tužni. Oni su radili za ovo i došli su u šansu da osvoje toliko željeno zlato, ali nema razloga ne verovati da će se nova šansa pojaviti", objasnio je komentator da nije bilo ničega spornog u pobedi Srbije.

Komentator se sigurno neće dobro provesti i već ga je osudila tamošnja javnost što je priznao Srbima da su bolji. Hrvati obično traže izgovore posle poraza od Srbije, pa se tako nešto očekivalo i sada, iako su delfini demonstrirali silu.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS VIDEO: KAD SRBI SLAVE: Ovako se u Parizu, ispred dvorane, slavilo zlato vaterpolista

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HRVATSKA U ŠOKU ZBOG SRBA! Mediji poručili Hrvati, dobro se držite za zid ili sjednite, a onda im saopštili ovo