"HVALA VAM ŠTO STE ME TRPELI": Pre 24 godine osvojio olimpijsko zlato u odbojci, sad pomogao vaterpolistima Srbije (FOTO)

Novosti online

12. 08. 2024. u 08:35

Vaterpolisti Srbije osvojili su zlato na Olimpijskim igrama u Parizu pobedom nad Hrvatskom 13:11.

ХВАЛА ВАМ ШТО СТЕ МЕ ТРПЕЛИ: Пре 24 године освојио олимпијско злато у одбојци, сад помогао ватерполистима Србије (ФОТО)

FOTO: Tanjug/AP

Srbija je time obezbedila treće uzastopno zlato u vaterpolu, posle Rija i Tokija.

Nije ni turnir u Parizu počela dobro, gubila je od Australije, Mađarske i Španije glatko, mučila se u pobedi nad Japanom i na kraju uzela zlato.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Na putu dotle joj je pomogao i Andrija Gerić, nekadašnji odbojkaški reprezentativac koji dobro zna kako se igraju najveća takmičenja.

Andrija Gerić je danas sportski psiholog, koji je sumirao utiske posle pobede nad Hrvatima.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

- Što bi rekao jedan novinar – da pipnem medalju. Zlatnu sa Olimpijskih igara u Parizu. Hvala svim momcima i stručnom štabu vaterpolista na prilici da opet prođem kroz sve te emocije ponovo posle 24 godine, u drugoj ulozi. Nekada kao sportista, sada kao sportski psiholog. Hvala selektoru Urošu Stevanoviću na prilici da radim sa vaterpolistima, hvala Vaterpolo savezu, hvala svim momcima, olimpijskim šampionima što su me "trpeli" ova četiri meseca. Bravo i uživajmo u ovom ogromnom uspehu - napisao je Gerić koji je u Sidneju osvojio zlato sa Jugoslavijom.

BONUS VIDEO KAKVA PODRŠKA: Majka naših vaterpolista Petra i Nikole Jakšića bodri Srbiju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RUSIJA U POTPUNOJ NEVERICI: Ovo su naši navijači uradili na vaterpolo finalu Srbija - Hrvatska, a to u TV prenosu nije pušteno! (VIDEO)

RUSIJA U POTPUNOJ NEVERICI: Ovo su naši navijači uradili na vaterpolo finalu Srbija - Hrvatska, a to u TV prenosu nije pušteno! (VIDEO)

Olimpijske igre "Pariz 2024" su završene, pretposlednje finale koje je bilo na programu potvrdilo je da je Srbija neprikosnovena kada je vaterpolo u pitanju, ali taj meč u kome je Hrvatska, kao svetski prvak, morala da se pokloni pred trostrukim olimpijskim šampionima - izazvao je i to da Rusija o njemu veoma priča.

12. 08. 2024. u 16:57

Komentari (0)

O BIOGORIVU, RUDOLFU I PODMORNICAMA: Od kada je čoveka civilizacija traži prijateljske energente