"ZAŠTO LESOR NOSI ZASTAVU PALESTINE?" Amerikanac žestoko udario na bivšeg centra Partizana, pa kad je saznao istinu, pokajao se

Novosti online

12. 08. 2024. u 09:26

Bivši košarkaš Partizana, reprezentativac Francuske Matijas Lesor dospeo je u centar pažnje zbog zastave koju je nosio na svečanoj ceremoniji dodele medalja na Olimpijskim igrama u Parizu.

ЗАШТО ЛЕСОР НОСИ ЗАСТАВУ ПАЛЕСТИНЕ? Американац жестоко ударио на бившег центра Партизана, па кад је сазнао истину, покајао се

Foto: Profimedia

Centar Francuske reprezentacije u jednom momentu je iz džepa izvadio zastavu ostrva Martinik, odakle dolaze njegovi roditelji, i ponosno je ogrnuo, ne sluteći kakavu pometnju će izazvati.

Mnogi su pomislili da je reč o zastavi Palestine i društvene mreže su se usijale. Naseo je i poznati novinar američkog En-Bi-Sija Majk Tiriko, koji je u direktnom prenosu osuo paljbu po Francuzu.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Kada je shvatio da nije reč o zastavi Palestine, odlučio je da se ponovo oglasi, pa je uputio javno izvinjenje Lesoru.

- Shvatio sam grešku koju sam napravio jer sam pomešao zastavu Martinika sa zastavom Palestine. Slične su, ali očito i jasno različite. Izvinjavam se za grešku koju sam napravio i istu ću ispraviti u udarnom terminu naše večerašnje emisije - poručio je američki novinar.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HRVATSKA U ŠOKU ZBOG SRBA! Mediji poručili Hrvati, dobro se držite za zid ili sjednite, a onda im saopštili ovo