BOSNA I HERCEGOVINA SE CRVENI OD STIDA! Jedna od četiri evropske zemlje koje nikada nisu osvojile medalju na Olimpijskim igrama

Tanjug

12. 08. 2024. u 10:12

Bosna i Hercegovina je ostala među četiri evropske zemlje koje nikada nisu osvojile olimpijsku medalju, piše danas sarajevska N1 TV, nakon što su u Parizu završene 33. letnje olimpijske igre.

БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА СЕ ЦРВЕНИ ОД СТИДА! Једна од четири европске земље које никада нису освојиле медаљу на Олимпијским играма

Foto: Profimedia

Bosna i Hercegovina će, kažu, morati još da pričeka da bi se radovala prvoj olimpijskoj medalji i dodaju da će upravo završene Olimpijske igre u Parizu ostati upamćene i po prvim istorijskim odličjima za Albaniju.

Pored Bosne i Hercegovine, u neslavnom društvu još uvek su ostale Andora, Monako i Malta.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Što se tiče ovogodišnjih nastupa petoro olimpijaca koji su predstavljali BiH, najbolji nastup ostvarila je Larisa Cerić, džudistkinja koja je zauzela sedmo mesto, dok je Aleksandra Samardžić završila nastup na Igrama ulaskom među 16 najboljih do 70 kilograma.

Iako se očekivalo, navode, najbolja BiH plivačica Lana Pudar nije uspela da izbori finale na 100 i 200 metara delfin.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Ipak, Jovan Lekić plivao je na 400 metara slobodnim stilom, i na kraju u ukupnom poretku zauzeo 30. mesto, a bacač kugle Mesud Pezur ostao je bez finala.

Najbolji plasman ikada na Olimpijskim igrama za BiH ostvario je taekvondista Nedžad Husić, kada je zauzeo peto mesto u Tokiju i bio, kako navode, nadomak prve olimpijske medalje.

BONUS VIDEO KAKVA PODRŠKA: Majka naših vaterpolista Petra i Nikole Jakšića bodri Srbiju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HRVATSKA U ŠOKU ZBOG SRBA! Mediji poručili Hrvati, dobro se držite za zid ili sjednite, a onda im saopštili ovo