I MI JOSIPA ZA TRKU IMAMO! Ceo svet poludeo za hrvatskim vaterpolistom, a tek kad vide našeg junaka, najboljeg na svetu (FOTO)

Novosti online

12. 08. 2024. u 12:06

PROŠLA su vremena kada si mogao da budeš vrhunski, a ne izgledaš poput rimskog gladijatora. Kad vidite Kristijana Ronalda, prosto vas strah obuzme. Sport se pretvorio u moderno gladijatorstvo gde je potrebno biti spreman, izvajan i možeš da igraš koji hoćeš sport.

И МИ ЈОСИПА ЗА ТРКУ ИМАМО! Цео свет полудео за хрватским ватерполистом, а тек кад виде нашег јунака, најбољег на свету (ФОТО)

Foto: Profimedia

Tehnika je postala sekundarna, a fizika primarna. Svi su se čudili kako je jedan Dejan Bodiroga, koji nije izgledao poput "sajle", igrao sa tim Amerima u Indijanapolisu 2002. godine. 

Jednostavno fizički nisi spreman i nema mesta u timu, bilo da se radi o klubi ili reprezentaciji. I onda se pojavi jedan Nikola Jokić i pobije tu tezu tamo gde svi izgledaju kao "Apoloni", a zamislite on poput nekog rekreativca koji je došao na basket.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Ali krenimo redom... Hrvatski vaterpolista Josip Vrlić je izazvao euforiju na društvenim mrežama. Iskusni vaterpolista, koji već dugi niz godina nastupa za Hrvatsku, došao je u Parizu u centar pažnje zbog svog izgleda, a njegova fotografija na mreži X pregledana je skoro 20 miliona puta.

Inače, Vrlić je visok 198 centimetara, a težak 135 kilograma, i jedan je od najtežih sportista na igrama. Naravno, to mu ne smeta da se bavi vaterpolom na vrhunskom nivou i pored izraženog stomaka o kojem "bruje" navijači, jer je jedan od najboljih igrača na svetu kada je reč o poziciji centra.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

„Mora da unose nenormalnu količinu kalorija. Vaterpolo je brutalan sport“, „Možete da pričate šta hoćete, za mene je ovo vrhunac forme“, „Čekajte, kako izgleda ostatak ekipe, to me zanima“, „Perfektno“, „Savršeno muško telo“, „Izgledaju kao Kris Prat pre nego što je počeo da snima Marvelove filmove“, „Reprezentacija tela je važna, pa čak i u sportu“, „Ovo je moj tip“, „Ponosan sam što sam Hrvat. Mi plutamo“, samo su neki od brojnih komentara ispod fotografije.

A onda je napravljen kolaž od dve fotografije sa Josipom Vrlićem i košarkašem Nikolom Jokićem uz komentar: „Pobeda ovih igara je saznanje da sam građen kao olimpijci“.

Jedan od komentara glasi da su „čvarci, slanina, rakija i pivo preduslov za velika postignuća“. 

Možda su prethodnih godina na društvenim mrežama bile popularne fotografija muškaraca u vrhunskoj formi, ali vremena su se promenila. Zamislite, Nikola Jokić, najbolji košarkaš sveta, pije pivo i ima koji kilogram više, ne možda kao Josip Vrlić, ali svakako je uspešniji sportista od Hrvata. Reprezentativac Srbije je dao domaći zadatak svima, naročito Amerima, a vi procenite ko više sportski izgleda, Nikola ili Josip.

BONUS VIDEO KAKVA PODRŠKA: Majka naših vaterpolista Petra i Nikole Jakšića bodri Srbiju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HRVATSKA U ŠOKU ZBOG SRBA! Mediji poručili Hrvati, dobro se držite za zid ili sjednite, a onda im saopštili ovo