"BIO SAM SVESTAN SVOJIH KVALITETA, NADAM SE MEDALJI U LOS ANĐELESU": Strahinja Bunčić posle završenih Olimpijskih igara

Novosti online

12. 08. 2024. u 12:42

Reprezentativac Srbije u džudu Strahinja Bunčić rekao je da se nada da će da osvoji medalju na Olimpijskim igrama koje će biti održane 2028. godine u Los Anđelesu.

БИО САМ СВЕСТАН СВОЈИХ КВАЛИТЕТА, НАДАМ СЕ МЕДАЉИ У ЛОС АНЂЕЛЕСУ: Страхиња Бунчић после завршених Олимпијских игара

FOTO: Tanjug/AP

Bunčić je učestvovao na Olimpijskim igrama u Parizu u kategoriji do 66 kilograma, ali je u meču za bronzu poražen od Kazahstanca Gusmana Kirgizbajeva.

- Bio sam svestan svojih kvaliteta, iako na rang-listi nisam bio u prvih deset. Bio sam skoncentrisan, spremao sam se i dao svoj maksimum, ali je ostao nedosanjan san o medalji. Nadam se da ću u Los Anđelesu to ostvariti - izjavio je Bunčić za RTS.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Srpska džudistkinja Milica Žabić nije uspela da osvoji bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u kategoriji preko 78 kilograma, pošto je u repesažu izgubila od Francuskinje Roman Diko.

- Iskreno nisam očekivala ovoliki hajp, ali svakako da mi je drago zbog toga i drago mi je da su ljudi tokom Igara gledali džudo. Cilj je bila medalja, ali mi je ispala iz ruku praktično. Međutim, mogu da budem zadovoljna odlično odrađenim takmičenjem - rekla je Žabićeva.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

FOTO: Tanjug/AP

Srpska džudistkinja Marica Perišić nije uspela da se plasira u borbu za bronzanu medalju na OI u kategoriji do 57 kilograma, pošto je u repesažu poražena od Japanke Haruke Funakubo.

- Meni su ovo druge Igre, ali sam na prvima bila jako mlada. Sada sam sa više iskustva došla, ali nažalost, na strunjači se nije pokazao sav trud koji sam uložila i mislim da mi je nedostajalo i sportske sreće - izjavila je Perišićeva.

Olimpijske igre u Parizu su završene sinoć. Tim Srbije je na Igrama u Parizu osvojio pet medalja.

BONUS VIDEO KAKVA PODRŠKA: Majka naših vaterpolista Petra i Nikole Jakšića bodri Srbiju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HRVATSKA U ŠOKU ZBOG SRBA! Mediji poručili Hrvati, dobro se držite za zid ili sjednite, a onda im saopštili ovo