"NIKO NE PITA KO MOTIVIŠE TRENERA!" Svetislav Pešić o tome da li ostaje selektor Srbije ili ne

Novosti online

12. 08. 2024. u 18:57

MNOGO radosti doneli su Srbiji košarkaši u poslednje dve godine. Oni su osvili srebro na Svetskom prvenstvu i bronzu na Olimpijskim igrama. Najzaslužniji za to je pored igrača selektor Svetislav Pešić.

НИКО НЕ ПИТА КО МОТИВИШЕ ТРЕНЕРА! Светислав Пешић о томе да ли остаје селектор Србије или не

FOTO: I. Marinković

Trofejni stručnjak je gostovo u emisiji "Oko magazin" na RTS-u gde je dobio pitanje da li će nastaviti da obavlja funckiju trenera reprezentacije.

- To ni ja ne znam. Nemam razloga da se pravim važan, stvarno ne znam. Moram prvo sebe da pitam, pa ću dati odgovor. Ponekad se pitam šta će meni sve ovo, ali se onda desi ovakav uspeh. Uvek svi kažu kada se izgubi da trener nije motivisao ekipu, ali niko ne pita ko motiviše trenera. E, pa njega motivišu igrači. Posle uspešnog treninga, uvek kući odlazim zadovoljan, a veliko zadovoljstvo za mene predstavlja ceo ovaj turnir - rekao je Pešić.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Naredno veliko takmičenje na programu je sledeće godine. U pitanju je Evropsko prenstvo koje je na programu od 27. avgusta do 14. septembra, a održava se na Kipru, u Letoniji, Poljskoj i Finskoj.

BONUS VIDEO: IZA KULISA: Scena iz svlačionice košarkaša Srbije posle olimpijske bronze

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RUSIJA U POTPUNOJ NEVERICI: Ovo su naši navijači uradili na vaterpolo finalu Srbija - Hrvatska, a to u TV prenosu nije pušteno! (VIDEO)

RUSIJA U POTPUNOJ NEVERICI: Ovo su naši navijači uradili na vaterpolo finalu Srbija - Hrvatska, a to u TV prenosu nije pušteno! (VIDEO)

Olimpijske igre "Pariz 2024" su završene, pretposlednje finale koje je bilo na programu potvrdilo je da je Srbija neprikosnovena kada je vaterpolo u pitanju, ali taj meč u kome je Hrvatska, kao svetski prvak, morala da se pokloni pred trostrukim olimpijskim šampionima - izazvao je i to da Rusija o njemu veoma priča.

12. 08. 2024. u 16:57

Komentari (0)

OLIMPIJSKI KRUGOVI NA ZEMUNSKOM KEJU: Pariska priča o održivosti i najvećih svetskih događaja seže do Srbije