ŠOK U DRIM-TIMU: Jedan od najperspektivnijih NBA košarkaša "odjavio" reprezentaciju

Novosti online

13. 08. 2024. u 17:09

Košarkaška reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država osvojila je zlatnu medalju u Pariz, a priliku da ponovo zaigra na velikom takmičenju imaće tek 2027. u Kataru na Svetskom prvenstvu, međutim pitanje je u kakvom će sastavu Amerikanci doći na ovo takmičenje.

ШОК У ДРИМ-ТИМУ: Један од најперспективнијих НБА кошаркаша одјавио репрезентацију

FOTO: Tanjug/AP

Iako još nisu počele kvalifikacije za ovaj turnir, pretpostavlja se da Amerika neće imati problema da se plasira na ovo takmičenje, ali će definitivno imati problem da oformi približno kvalitetan tim kao u Parizu.

Među prvima koji je "odjavio" reprezentaciju za ovo takmičenje bio je Entoni Edvards.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

 - Dođavala, ne - vrlo oštar je bio njegov odgovor na pitanje "Atletiksa".

Podsetimo, klupu Amerike već je napustio Stiv Ker, a očekuje se da Erik Spolstra preuzme ulogu selektora, a vrlo je verovatno da će imati dosta problema sa sastavljanjem tima.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Amerikanci na poslednja dva Mundobasketa nisu uspevali da dođu do medalje. U Kini 2019. su zauzeli sedmo mesto, dok su u Manili bili četvrti.

BONUS VIDEO: DECA ODUŠEVLjENA: Košarkaši Srbije dele autograme pri dolasku u Beograd sa Olimpijskih igara

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UZEĆE SRBIMA ZLATO! Rusi oduševljeni, a i zabrinuti zbog onog što su Srbi uradili na kraju vaterpolo finala na Olimpijskim igrama u Parizu

"UZEĆE SRBIMA ZLATO!" Rusi oduševljeni, a i zabrinuti zbog onog što su Srbi uradili na kraju vaterpolo finala na Olimpijskim igrama u Parizu

Olimpijske igre "Pariz 2024" su završene, pretposlednje finale koje je bilo na programu potvrdilo je da je Srbija neprikosnovena kada je vaterpolo u pitanju, ali taj meč u kome je Hrvatska, kao svetski prvak, morala da se pokloni pred trostrukim olimpijskim šampionima - izazvao je i to da Rusija o njemu veoma priča. Sa oduševljenjem, ali i jednom dozom zabrinutosti.

13. 08. 2024. u 15:18

Komentari (0)

Sve veći broj organizacija integriše održivost u svoju poslovnu strategiju:  Šta tačno znači „održivost u poslovanju“?