"TO SVE GOVORI O MENI!" Sudija iz Bosne koji je delio pravdu na polufinalu Srbija - SAD progovorio o tom košarkaškom meču!

Novosti online

13. 08. 2024. u 20:20

Olimpijski tunrir u košarci završen je pobedom Sjedinjenih Američkih Država, dok je Srbija osvojila bronzu, ali mnogo pažnje je privukao meč između Amerike i Srbije u polufinalu, najviše zbog suđenja, a sada se oglasio jedan od arbitara Ademir Zurapović.

ТО СВЕ ГОВОРИ О МЕНИ! Судија из Босне који је делио правду на полуфиналу Србија - САД проговорио о том кошаркашком мечу!

FOTO: Tanjug/AP

Ovaj meč je ocenjen kao jedan od najboljih i najuzbudljivijih na košarkaškom turniru u Parizu, a mnogi su mišljenja da su sudije uticale na tok meča i "pomogle" Amerikancima da preokrenu u susretu u kojem je Srbija vodila gotovo celu utakmicu.

Bosansko-hercegovački sudija Zurapović dao je svoj komentar o ovom meču.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

 - Neću odgovarati na takve stvari, svako neka odgovara za svoje postupke. Jednostavno, neću da pričam o tome, da dolivam ulje na vatru - rekao je Zurapović za "Raport.ba".

Dodao je i da će se sada malo odmoriti i vratiti obavezama tokom sezone.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

 - Ako odsudiš prvu fazu na Igrama u Parizu, potom četvrtfinale pa polufinale, pa pogledaš šta sam sve sudio na prethodnim Igrama u Tokiju, mislim da to sve govori. Sada me očekuje kraća pauza, pa onda nova sezona u kojoj ću ponovo suditi na međunarodnoj sceni, u FIBA Liga šampiona - zaključio je Zurapović.

Podsetimo, Amerika je savladala Srbiju u polufinalu Olimpijskih igara rezultatom 95:91.

BONUS VIDEO: DECA ODUŠEVLjENA: Košarkaši Srbije dele autograme pri dolasku u Beograd sa Olimpijskih igara

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KULINARSKA UMETNOST: Put ka održivoj kulturi ishrane