OVO NIJE OČEKIVAO! Evo šta su tašta i tast uradili kada je Dušan Mandić doneo treće olimpijsko zlato u vaterpolu (VIDEO)

Novosti online

14. 08. 2024. u 15:08

Olimpijske igre "Pariz 2024" su završene, pretposlednje finale koje je bilo na programu potvrdilo je da je Srbija neprikosnovena kada je vaterpolo u pitanju, a slavlje koje je tada usledilo, prenelo se potom iz Pariza u Beograd, a zatim svuda gde naši vaterpolisti žive. I gde im je rodbina.

ОВО НИЈЕ ОЧЕКИВАО! Ево шта су ташта и таст урадили када је Душан Мандић донео треће олимпијско злато у ватерполу (ВИДЕО)

Screenshot / Jutjub / Ne damo svetinje Herceg Novi

Podsetimo, vaterpolo reprezentacija Srbije je u olimpijskom finalu u Parizu nokautirala Hrvatsku, a jedan od junaka te pobede je i iskusni Dušan Mandić.

Sjajni golgeter je posle prisustva na svečanom dočeku u Beogradu, otišao "u tazbinu".

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Mandić je rodom iz Tivta, ali je najpre sa zlatom iz prestonice otišao malo do Drine, tačnije Ljubovije, gde su sjajan doček priredili roditelji njegove supruge Slađe.

Naš vaterpolista, koji je osvojio zlatnu medalju i u Rio de Žaneiru 2016, i u Tokiju 2021. i sada u Parizu, u braku je dobio ćerku Lenku i sina Ognjena, a sa njima je i zakoračio u dvorište tasta i tašte, gde su ga sačekali trubači, ali i bakljada.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Prva pesma bila je muzika iz serije/filma "Otpisani", jer su naši vateroplisti baš takvi otišli na olimpijadu, a potom se smenjivao "Kondorov let", pa "Marš na Drinu" i "Morem plovi jedna mala barka".

Evo kako je sve to izgledalo:

---

Ako vas sport zanima, pratite sve najvažnije ali i najzanimljivije vesti o njemu na sportskim stranicama "Novosti".

Na sasvim ste dobrom mestu.

Bonus video: ČIJE JE KOSOVO? Mališani Crvene zvezde su u Moskvi ovako reagovali na povike ruskih navijača (VIDEO)

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Sve veći broj organizacija integriše održivost u svoju poslovnu strategiju:  Šta tačno znači „održivost u poslovanju“?