NOVA INVALIDSKA KOLICA ZA PARAOLIMPIJCA LASLA ŠURANJIJA: Zrenjanin pomaže sjajnom sportisti

B. G.

20. 08. 2024. u 17:39

REPREZENTATIVAC Srbije u streljaštvu, član Streljačkog kluba za osobe sa invaliditetom Olimp iz Zrenjanina, Laslo Šuranji, nastupiće na Paraolimpijskim igrama u Parizu, od 28. avgusta do 8. septembra, a grad Zrenjanin finansirao je kupovinu njegovih novih invalidskih kolica, koja su mu dodeljena u Gradskoj kući.

НОВА ИНВАЛИДСКА КОЛИЦА ЗА ПАРАОЛИМПИЈЦА ЛАСЛА ШУРАЊИЈА: Зрењанин помаже сјајном спортисти

grad Zrenjanin

Inače, Laslo Šuranji, sa četiri nastupa, jedan je od najuspešnijih srpskih paraolimpijaca, osvojio je tri medalje,  zlatnu i bronzanu u Rio de Žaneiru 2016. godine i srebrnom u Tokiju 2021., a debitovao je na Paraolimpijskim igrama u Londonu, 2012. .

U Parizu, nastupiće u tri discipline, gađanju vazdušnom puškom 10 metara, malokalibarskom puškom trostav 50 metara i ležeći stav 60 metaka na 50 metara.

- U Francusku putujem 22. avgusta, streljaštvo se održava u gradu Šatrou, oko 300 kilometara od Pariza, a srpski tim predstavljaće šestoro strelaca, dva trenera, jedan pratilac i selektor - naglasio je Laslo Šuranji, uz zahvalnost gradu Zrenjaninu, za nova invalidska kolica.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKADA NIJE SLAVIO ROĐENDAN: Život Dragana Nikolića je obeležila velika tragedija koja se desila na taj dan