IMALI SMO AMERE NA DLANU: Aleksa Avramović pričao Rusima o utiscima iz Pariza

N. I.

28. 08. 2024. u 19:16

KOŠARKAŠKI klub CSKA je dobio sjajno pojačanje iz Partizana. Na poziciju plejmejkera stigao je Aleksa Avramovi, sveže okićen bronzanom medaljom sa Olimpijskih igara u Parizu. Govorio je čačanski košarkaš za ruske medije po dolasku u Moskvu i sumirao utiske iz proteklog perioda.

ИМАЛИ СМО АМЕРЕ НА ДЛАНУ: Алекса Аврамовић причао Русима о утисцима из Париза

FOTO: AP/TANJUG/Jovan Nikolić / bg

- Olimpijske igre su bile neverovatne. Osim našeg susreta sa SAD, koji smo mogli da dobijemo, jer smo skoro ceo meč bili u prednosti. Sve u svemu, igrali smo dobro. Glavni uspeh je što niko nije pokazao sebičnost. Iako smo imali sjajne igrače kao što su Jokić i Bogdanović, bili smo porodica, pomagali smo jedni drugima, razmišljali samo o tome kako da podržimo saigrača. To važi za sve, počev od trenera Pešića do predsednika našeg košarkaškog saveza, rekao je Avramović.

Avramović se prisetio i sada već čuvene celodnevne proslave u jednom pariskom restoranu.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Bili smo uznemireni posle meča protiv Amerikanaca i imali smo samo 35-40 sati do sledeće utakmice. Bilo je malo vremena do borbe za bronzu. Ali, kada smo pobedili, shvatili smo da sada imamo previše slobodnog vremena. Ali, sve je već bilo spremno, naši rođaci su organizovali veselje, a mi smo otišli da slavimo. Razumete, takva šansa se ne pojavljuje često, možda samo jednom u životu. Samo igrati na Olimpijskim igrama je sjajno, ali osvajanje medalje je sreća i čast - dodao je Avramović.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Prokomentarisao je, zvanično najbolji defanzivac olimpijskog turnira i doček u rodnomk Čačku gde je novinar napomenuo da je delovao kao rok zvezda.

- Volim svoj grad, živim u njemu i ljudi znaju za njega. Pokazali su svoju ljubav, i to ne samo ovog puta. Prošle godine je bilo nešto slično posle našeg nastupa na Svetskom prvenstvu. Zahvalan sam svojim sunarodnicima. Drago mi je što kao reprezentativac mogu da pružim toliko sreće svojim sunarodnicima, posebno ljudima iz mog grada - zaključio je. Avramović.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RAT U UKRAJINI: VSU priprema ofanzivu Zaporožje 2.0; Ruske snage buše odbranu kod Pokrovska; VSU ima inicijativu kod Kurska (VIDEO/FOTO)