VELIKO IZNENAĐENJE NA JU-ES OPENU: Šampionka Vimbldona elimiisana

Novosti online

28. 08. 2024. u 19:36

Malo poznata rumunska teniserka, Elena Gabrijela Ruse uspela je da sa Ju-Es opena izbaci ovogodišnju osvajačicu Vimbldona, Barboru Krejčikovu iz Češke Republike u dva seta - 2:0 (6:4, 7:5)

ВЕЛИКО ИЗНЕНАЂЕЊЕ НА ЈУ-ЕС ОПЕНУ: Шампионка Вимблдона елимиисана

Foto: Profimedia

Da stvar bude još neverovatnija, Gabrijela Ruse je u glavni žreb dospela preko kvalifikacija, sada je izbacila osmu nositeljku i moći će da se nada još boljem rezultatu. Ona je inače 122. na VTA listi u ovom momentu.

Krejčikova sa druge strane je osvajačica Vimbldona ove godine, ali i Rolan Garosa 2021. Pored toga je igrala dva puta četvrtfinale na Australijan openu 2022. i 2024. godine, kao i četvrtfinale Ju-Es opena 2021. Čehinja je trenutno osma na svetu, a najbolji plasman joj je drugo mesto.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Sa druge strane, Ruseovoj je ovo najbolji plasman ikada na grend slemovima, pošto je prethodno stigla do drugog kola Australijan opena 2022, a čak četiri puta je ispadala u prvom kolu Vimbldona, te jednom na Rolan Garosu 2022. godine.

Rumunka će u trećem kolu Ju-Es opena igrati protiv Paule Badoze iz Španije, koja je bila bolja od Amerikanke Tejlor Taunsend  rezultatom 2:0 po setovima 6:3, 7:5.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS VIDEO VESELI SE SRPSKI RODE: Novak Đoković je ovako proslavio zlato na Olimpijskim igrama

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREĆI SVETSKI RAT ZBOG NAPADA NA KURSK Hitno se oglasio Kremlj o izjavi Donalda Trampa