SRBIJA IMA MEDALJU NA PARAOLIMPIJSKIM IGRAMA! Borislava Perić Ranković i Nada Matić izborile plasman u polufinale

Novosti online

30. 08. 2024. u 12:05

Srpske parastonoteniserke Borislava Perić Ranković i Nada Matić plasirale su se u polufinale i obezbedile medalju sa Paraolimpijskih igara u Parizu!

СРБИЈА ИМА МЕДАЉУ НА ПАРАОЛИМПИЈСКИМ ИГРАМА! Борислава Перић Ранковић и Нада Матић избориле пласман у полуфинале

Foto: Profimedia

Velika drama viđena je u četvrtfinalnom meču u kom su Bebi i Nadi rivalke bile Francuskinje Aleksandra Sent-Pjer i Flora Votije.

Prvi set glatko je otišao na stranu Francuskinja, koje su postavljene za 7. nosioce POI, a rezultat je bio 11:5. Usledio je dobar odgovor našeg para i 11:7 za izjednačenje u setovima. Kada su Srpkinje sa 11:3 dobile treći deo igre, ništa nije nagoveštavalo dramu kakva je viđena. A bila je velika!

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Četvrti set dobile su Francuskinje sa 11:8 i odluka o polufinalistkinjama pala je u odlučujućem petom. Kao da to nije bilo dovoljno za napetost, ovaj set je morao da bude rešen na razliku.

Više koncentracije i smirenosti imale su Srpkinje i sa 13:11 ostvarile veliku pobedu i izborile plasman među četiri najbolja para na Paraolimpijskim igrama. Bronza je sigurna, idemo u borbu za sjajnija odličja!

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Bonus video: Neviđeni detalji sa dočeka srpskih olimpijaca u Beogradu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RTS I ARENA OVO NISU PUSTILI U TV PRENOSU: Ovo se desilo u loži Marakane kada je Zvezda ušla u Ligu šampiona (VIDEO)