ŠTETA! Naš paraolimpijac Dragan Ristić bio najbolji u kvalifikacijama, ali mu je medalja na Igrama u Parizu potom izmakla

Novosti online

01. 09. 2024. u 16:17

Reprezentativac Srbije u parastreljaštvu Dragan Ristić osvojio je danas peto mesto u finalu Paraolimpijskih igara u Parizu u disciplini R5 (klasa SH2), vazdušna puška, 10 metara, ležeći stav, miks.

ШТЕТА! Наш параолимпијац Драган Ристић био најбољи у квалификацијама, али му је медаља на Играма у Паризу потом измакла

FOTO: Paraolimpijski komitet Srbije

Ristić je danas u finalu (održanom u Šateruu) pogodio 189,4 kruga. Srpski reprezentativac je ranije danas u kvalifikacijama osvojio prvo mesto pošto je pogodio 638,4 kruga.


*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Zlatnu medalju osvojio je Francuz Tangi de la Forest (255,4 kruga). Srebrna medalja pripala je Brazilcu Augustu Galganiju (254,2), dok je treći bio Japanac Mika Mizuta (232,1). 


U kvalifikacijama je učestvovao još jedan predstavnik Srbije Dejan Jokić, koji ranije danas nije uspeo da se plasira u finale POI, pošto je osvojio 13. mesto sa 635,2 kruga.
 

Bonus video: Neviđeni detalji sa dočeka srpskih olimpijaca u Beogradu

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ NIJE MAŠINA, OVO SE DEŠAVA! Legendarnu teniserku nije začudila Novakova rana eliminacija sa Ju-Es opena