NEBOJŠA SE POVUKAO SA IGARA! Zbog sramne odluke Međunarodnog paraolimpijskog komiteta, srpski paraolimpijac odustao od takmičenja!

Nebojša Đurić se, zbog stresa, povukao sa Paraolimpijskih igara u Parizu!

НЕБОЈША СЕ ПОВУКАО СА ИГАРА! Због срамне одлуке Међународног параолимпијског комитета, српски параолимпијац одустао од такмичења!

Foto: prinstrkin

Srpski bacač kugle Nebojša Đurić, kome su organizatori na Paraolimpijskim igrama u Parizu bez ikakvog objašnjenja oduzeli srebrnu medalju zbog navodno neispravnih invalidskih kolica, odlučio je da zbog stresa koji je doživeo odustane od discipline bacanja diska!

Sve ono što su administrativci uradili ovom invalidu snažno je potreslo ovog čoveka, koji očigledno više nije bio u stanju da nastavi takmičenja.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Nebojša Đurić se posle konsultacija sa lekarom našeg tima povukao sa takmičenja u bacanju diska u kategoriji F56, zbog doživljene traume tokom prethodna tri dana – preneo je za "Novosti" generalni sekretar Paraolimpijskog komiteta Srbije Bojan Jaćimović.

Medicinski nalazi o Đurićevom trenutnom stanju jutros su predati Paraolimpijskom komitetu.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS VIDEO: Sportski skandal koji je ušao u istoriju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

NOVAK ĐOKOVIĆ NE VERUJE ŠTA GA JE SNAŠLO Završni masters visi o koncu?!