"GOSPODU MILOME HVALA ZA SVE!" Nebojša Đurić posle vraćene skandalozno oduzete medalje na Paraolimpijskim igrama

Novosti online

03. 09. 2024. u 19:03

Srpski paraolimpijac, Nebojša Đurić, poslao je emotivnu poruku nakon što mu je vraćena medalja na Paraolimpijskim igrama u Parizu.

ГОСПОДУ МИЛОМЕ ХВАЛА ЗА СВЕ! Небојша Ђурић после враћене скандалозно одузете медаље на Параолимпијским играма

FOTO: Printskrin Tviter/@ScepanCar

Podsetimo, organizatori Igara u Parizu vratili su srebrnu medalju srpskom paraatletičaru, oduzetu zbog navodnih problema sa opremom koju je koristio tokom bacanja.

Posle velikog preokreta, na društvenim mrežama se oglasio naš sportista  koji je se zahvalio svima na pomoći i podršci. I to ovako:

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Gospodu milome hvala za sve… hvala mom Paraolimpijskom komitetu, hvala našoj Srbiji, koja je uz nas, kao i našim porodicama, prijateljima, mom treneru i našem narodu, medijima i svima prijateljima iz susednih zemalja na podršci. Ovo je naša pobeda. Slava ti, Bože i hvala za sve -  poručio je Đurić.

Povodom ove situacije i Paraolimpijski savez Srbije je takođe izdao saopštenje. 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Srbija je danas izborila dve pobede. Jednu, koju je Nebojša Đurić izborio još 30. avgusta na terenu, svojim hitcem od 11,98 metara, a drugu pobedu izborio je tim Paraolimpijskog komiteta Srbije pod rukovodstvom predsednika Zorana Mićovića. Više od 80 časova trajala je borba da se poništi nelegalno i nepravedno doneta odluka o diskvalifikaciji našeg takmičara i da se potvrdi ono što Paraolimpijski tim Srbije govori i dokazuje sve vreme - stoji u njihovom saopštenju.

Ovo je njegovo prvo olimpijsko odličje. Od ranije ima srebro i bronzu sa Svetskog prvenstva i zlato i srebno sa Evropskog prvenstva. 

BONUS VIDEO IZA KULISA: Scena iz svlačionice košarkaša Srbije posle olimpijske bronze

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RODŽER FEDERER GRMI NA ATP ZBOG JANIKA SINERA! Ovaj skandal mora da se ispita!