TREĆE PARAOLIMPIJSKO ZLATO ZA REDOM: Očekivali smo ovo od Dragana!

Srpski paraolimpijac Dragan Ristić osvojio je zlatnu medalju u streljaštvu u disciplini R9 u klasi SH 2 na 50 metara, s malokalibarskom puškom u ležećem stavu.

ТРЕЋЕ ПАРАОЛИМПИЈСКО ЗЛАТО ЗА РЕДОМ: Очекивали смо ово од Драгана!

Foto: privatna arhiva

 - To nam je prvo zlato na ovim Igrama, koje nas je veoma obradovalo – istakao je generalni sekterar POKS Bojan Jaćimović.

Veliko slavlje je bilo u našem timu.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Srećni smo što smo uzeli zlato, već treći put zaredom na Paraolimpijskim igrama. Da ne budemo neskromni, ali očekivali smo makar jedno znatno od Dragana, jer je on dominantan u ovoj disciplini. Zadovoljni smo, radili smo puno. Dali smo svoj maksimum – poručio je selektor Nenad Pajić.

Ristić je na prethodnim POI u Tokiju oborio paraolimpijski rekord u ovoj istoj discplini.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner usred Ju-Es opena leti iz tenisa zbog dopinga?!

RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner usred Ju-Es opena "leti" iz tenisa zbog dopinga?!

Teniski svet je potresla informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. U aprilu je on saznao da je "uhvaćen", potom se branio daleko od očiju javnosti, jer je čitava stvar nekim čudom bila zataškana i niko osim najužih Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu o tome nisu ništa znali, a sada je za to saznao čitav svet - i to kada je oslobođen optužbi. Međutim, može biti da se nije izvukao kako se činilo na prvi pogled.

04. 09. 2024. u 16:30

Komentari (0)

KO JE BIO SUPRUG RADE ĐURIČIN? O njemu je pričao ceo svet, a nedavno napravio film tajnom naučnom projektu koji je vodio