"HVALA VAM NA RADOSTI KOJU STE DONELI SRBIJI": Aleksandar Vučić čestitao Borislavi Perić-Ranković na medalji na Paraolimpijskim igrama

Novosti online

07. 09. 2024. u 19:06

BORISLAVA Perić Ranković osvojila je srebrnu medalju na Paraolimpijskim igrama u parastonom tenisu. Čestitku za veliki uspeh dobila je od predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

ХВАЛА ВАМ НА РАДОСТИ КОЈУ СТЕ ДОНЕЛИ СРБИЈИ: Александар Вучић честитао Борислави Перић-Ранковић на медаљи на Параолимпијским играма

FOTO: POKS

Zahvalio se prvi čovek naše države Borislavi na odličju.

- Sve čestitke našoj parastonoteniserki Borislavi Perić-Ranković na još jednom odličju! Hvala Vam na osvojenom srebru, na ponosu i radosti koju ste doneli Srbiji! Bravo, Borislava!

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Podsetimo, Perić-Ranković je u finalu izgubila od Nemice Sandre Mikolašek sa 3:1 (11:5, 11:3, 6:11, 11:8). Njoj je ovo bila druga medalja u parizu, jer je do srebra stigla i u paru sa Nadom Matić.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS VIDEO: NEVIĐENI SNIMAK SA DOČEKA OLIMPIJACA: Ovo će oduševiti sve Srbe!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MEĐUNARODNI DAN ČISTOG VAZDUHA ZA PLAVO NEBO: Put ka održivoj budućnosti kroz obnovljive izvore energije