ODRŽAN TURNIR ZA MLADE ODBOJKAŠKE TALENTE: Najbolji Borac i Tehničar

G. ĆIROVIĆ

24. 05. 2021. u 13:06

U organizaciji kraljevačkog OK Tehničar, u balon sali Dečjeg odmarališta na Goču minulog vikenda održan je turnir za mlade odbojkašice i odbojkaše, uzrasta do 18 godina.

ОДРЖАН ТУРНИР ЗА МЛАДЕ ОДБОЈКАШКЕ ТАЛЕНТЕ: Најбољи Борац и Техничар

FOTO: OK Tehničar

Na ovom dvodnevnom turniru, svojeversnoj reviji mladih talenata, u ženskoj konkurenciji nastupilo je šest, a u muškoj četiri ekipe, sa ukupno oko 150 igrača.

Pobednički pehar kod odbojkašica pripao je Borcu iz Čačka koji je u finalu pobedio Napredak 037 iz Kruševca, dok je treće mesto osvojio kraljevački Gimnazijalac.

Najbolji u konkurenciji odbojkaša bio je domaćin, Tehničar iz Kraljeva, ispred kragujevačkog Radničkog i ekipe Metalac Takovo iz Gornjeg Milanovca.

- Da je turnir bio uspešan svedoče i želje svih učesnika da se za godinu dana ponovo vidimo na istom mestu. Nadamo se da će ovo postati tradicionalno okupljanje mladih talenata sa još više ekipa – kaže Dragan Đorđević, prvi čovek Tehničara, najavivši za septembar drugi memorijalni turnir „Kristina Kika Marković“ u znak sećanja na tragično nastradalu odbojkašicu ovog kluba.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE IZ KIKINDE: Otac i ja smo ostali bez posla 2008, nismo znali kako ćemo da preživimo (VIDEO)