LIGA ŠAMPIONA U VATERPOLU: Ferencvaroš u finalu, sa Pro Rekom za titulu

Tanjug

04. 06. 2021. u 22:28

VATERPOLISTI mađarskog Ferencvaroša igraće u finalu Lige šampiona, pošto su večeras u drugom polufinalu završnog turnira u Beogradu pobedili italijansku Brešu 14:12 (4:0, 4:6, 3:5, 3:1) na bazenu "SC 11. april".

ЛИГА ШАМПИОНА У ВАТЕРПОЛУ: Ференцварош у финалу, са Про Реком за титулу

N. Paraušić

Aktuelni šampion Evrope iz 2019. godine u finalu će sutra od 20.30 igrati sa italijanskim Pro Rekom, koji je ranije savladao Barselonetu.

Na furiozan start Ferencvaroša od 4:0, Breša je odgovorila odličnom igrom u drugoj deonici, nakon čega je tokom celog meča bila ravnopravan rival.

Velika i izjednačena borba viđena je u nastavku, mađarski tim je vodio, šampion Italije stizao i pred odlučujućih osam minuta bilo je izjednačeno 11:11.

Čvrsta igra na obe strane obeležila je poslednji deo, a Ferencvaroš se nakon drame u samom finišu bolje snašao i na kraju bio bolji.

Najefikasniji u pobedničkom timu bili su Marton Vargoš i Deneš Varga sa po četiri gola, dok su u timu Breše Maro Joković i Angelos Vlahopulos postigli po tri pogotka.

Sutrašnji raspored: meč za sedmo mesto: Olimpijakos - Marsej (13 sati), meč za peto mesto: Hanover-Jug (15.30), meč za treće mesto: Barseloneta - Breša (18), finale: Pro Reko - Ferencvaroš (20.30).

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

PRINCEZA PONOVO TRUDNA: Nova prinova u britanskoj kraljevskoj porodici