ODBOJKAŠI PORAŽENI OD BRAZILA: Orlovi poleteli, pa stali

Novosti online

05. 06. 2021. u 20:01

POSLE grandioznog preokreta u petak protiv Francuske, srpski odbojkaši nisu imali snage za još jedan podvig.

ОДБОЈКАШИ ПОРАЖЕНИ ОД БРАЗИЛА: Орлови полетели, па стали

FOTO: FIVB

Aktuelni prvaci Evrope su u poslednjem meču trećeg vikenda na turniru Lige nacija u Riminiju poraženi od raspucanih Brazilaca - 3:1 (23:25, 25:23, 25:15, 25:22).

Izabranici Slobodana Kovača su mnogo bolje otvorili susret, krenuli furiozno na "karioke" u prvom setu i razleteli se po dvorani.

Ipak, naši veliki rivali su se konsolidovali u odbojkaškom klasiku čiji je prvi set pripao Srbima nakon nekoliko grešaka u završnici. Slično je viđeno u drugom, samo što je tada rezultatska klackalica prevagnula na stranu Brazila usled dekocentracije naših u presudnim trenucima.

To kao da ih je skroz poremetilo, selekcija iz zemlje sambe i kafe je očitala lekciju našoj u trećem setu, da bi u četrvrtom kompletirala preokret i zadržala čelnu poziciju na tabeli. Naši su šesti sa 11 bodova, a prvi naredni izazov je Nemačka (9. jun).

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

PRINCEZA PONOVO TRUDNA: Nova prinova u britanskoj kraljevskoj porodici