MINISTAR STEFANOVIĆ ČESTITAO KUKOLJU: Čestitam na velikom uspehu, Aleksandre!

Novosti online

11. 06. 2021. u 23:24

VOJNI službenik Aleksandar Kukolj, pripadnik Sportske jedinice Vojne akademije, osvojio je drugo mesto u kategoriji do 100 kilograma na Svetskom prvenstvu u džudou za seniore, koje se održava u organizaciji Svetske džudo federacije od 6. do 13. juna u Budimpešti.

МИНИСТАР СТЕФАНОВИЋ ЧЕСТИТАО КУКОЉУ: Честитам на великом успеху, Александре!

Foto: Ministarstvo odbrane

Kukolj je u polufinalnom meču je savladao Kanađanina Šeldi Elnasa, da bi u finalnom meču nakon velike borbe izgubio meč od svetskog šampiona i trećeplasiranog sa evropskog prvenstva, Portugalca Fonseka Žorge.

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane dr Nebojša Stefanović čestitao je Aleksandru na postignutom uspehu.

- Aleksandar Kukolj, pripadnik Sportske jedinice Vojne akademije, osvojio je drugo mesto u kategoriji do 100 kilograma na Svetskom prvenstvu u džudou za seniore, koje se održava u organizaciji Svetske džudo federacije od 6. do 13. juna u Budimpešti. Čestitam na velikom uspehu, Aleksandre! - napisao je na svom Fejsbuk profilu ministar Stefanović.

Ovim rezultatom Aleksandar Kukolj je potvrdio svetsku klasu i popravio plasman na svetskoj rang listi čime je uvećao svoje šanse za konačni cilj, plasman na Olimpijske igre u Tokiju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

GINEM, USTAJEM, BORIM SE - TO JE SVE ŽIVOT: Andrija Milošević je naučio da mora biti ratnik da bi opstao u današnjem svetu (VIDEO)