ZAJEDNO KA TITULAMA: Jak tim sponzora uz odbojkaše Ribnice

G. ĆIROVIĆ

18. 08. 2021. u 13:52

Da pobednički tim u bilo kojoj sferi ne treba menjati, još jednom je u praksi pokazao Odbojkaški klub „Ribnica“ iz Kraljeva.

ЗАЈЕДНО КА ТИТУЛАМА: Јак тим спонзора уз одбојкаше Рибнице

Foto: G.Šljivić

Aktuelni osvajač nacionalnog kupa i predstojeće sezone će iza sebe imati jak sponzorski tim na čelu sa kompanijom „Elektromontaža“ d.o.o. Kraljevo, firmom „VS Enerdži“ i hotelom „Fontana“ iz Vrnjačke Banje.  

Ova saradnja ozvaničena je potpisivanjem ugovora u prisustvu gradonačelnika Kraljeva dr Predraga Terzića, čelnika „Ribnice“ i rukovodioca sponzorskih firmi.

- Da bismo ostvarili naše visoke ambicije neophodan nam je jak tim i na terenu i van njega. Mi smo ta dva osnovna uslova ispunili, sada nam predstoji da kroz takmičenja realizujemo postavljene ciljeve – rekao je Milan Simojlović, predsednik i šef stručnog štaba Ribnice. - Ne krijemo da ove sezone želimo trofeje na sva četiri fronta, u domaćem Superkupu, šampionatu i kupu, kao i u evropskom CEV Kupu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

TURIZAM KAO FAKTOR MIRA: Obrazovno i duhovno iskustvo koje širi um