VELIKA PODRŠKA BOKSERIMA: Zvezdan Terzić "vetar u leđa" bokserskom klubu Crvena Zvezda

Novosti online

20. 08. 2021. u 15:11

BOKSERSKI klub Crvena zvezda ove sezone stigao je do vicešampionske titule u Super ligi. Klub je neporažen i u Regionalnoj ligi, gde se nalazi na prvom mestu u grupi A, ispred Zagreba, Radnika i Podgorice.

ВЕЛИКА ПОДРШКА БОКСЕРИМА: Звездан Терзић ветар у леђа боксерском клубу Црвена Звезда

FOTO: Bokserski savez Srbije

Od prošle nedelje stiglo je još lepih vesti iz kluba iz Ljutice Bogdana. Održana je Izborna Skupština, klub je dobio novog predsednika i jak Upravni odbor.

Privrednik Vladan Miketić izabran je za predsednika, a nekadašnji šampion Zvezde Zlatko Došljak imenovan je za sportskog direktora. Ojačana je i škola boksa Crvene zvezde, koja je dobila pojačanje u vidu trenera Pedra Suareza sa Kube, zatim novu opremu i ostale neophodne uslove za stvaranje budućih šampiona.

Novi vetar u leđa dao je i čelnik Fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić, koji je obišao boksere na Zlatiboru. Fudbalski klub je nosilac Sportskog društva Crvena zvezda i u planu su zajedničke akcije, kao što je to nekada bilo, kada su fudbalski i bokserski klub ispisivali istoriju sporta zlatnim slovima.

- Ambicije su velike, imamo podršku čitavog Sportskog društva Crvena Zvezda, a posebno našeg fudbalskog kluba. Uskoro ćemo formirati i novi pul sponzora. Zvezda mora imati jaku omladinsku školu, pored naših trenera u klubu, angažovali smo Pedra Suareza, ali smo i u pregovorima sa ruskim stručnjakom Davidom Gogijevim. Pripremamo se za nastavak Regionalne lige. Glavni cilj je osvojiti jedno od prva dva mesta u grupi, a samim tim i plasman u plej-of regionalne lige – poručio je sa Zlatibora, Vladan Miketić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?