ZORAN TERZIĆ: Ovako se ne igra, ovako se gubi Evropsko prvenstvo!

Novosti online

22. 08. 2021. u 22:04

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić bio je veoma kritičan nakon maksimalne pobede nad Belgijom, sva tri puta po 25:21.

ЗОРАН ТЕРЗИЋ: Овако се не игра, овако се губи Европско првенство!

Zoran Terzić Foto M. Vukadinović

- 3:0 kao i juče, s tim što sam posle Francuske bio zaista zadovoljan načinom na koji smo igrali, odnosom prema utakmici. A danas je to zadovoljstvo preraslo ne u nezadovoljstvo već nešto mnogo gore. Ovako se ne igra, ovako se gubi Evropsko prvenstvo bez obzira što smo dobili 3:0. Ispadamo iz ritma, totalna dekoncentracija u terenu, opuštena varijanta gde se kao zna da ćemo pobediti i igra kakva je već bila. Nadam se da će se dozvati na vreme, ništa drugo - oštar je bio Terzić.

Srbija naredni meč u Beogradu igra u utorak od 20.00 časova, a protivnik će biti reprezentacija Azerbejdžana. Dan kasnije u istom terminu je zakazan veliki derbi sa Ruskinjama za prvo mesto na tabeli u grupi.

(Kurir sport) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

PRINCEZA PONOVO TRUDNA: Nova prinova u britanskoj kraljevskoj porodici