NAŠ BOKSER DEO SPEKTAKLA NA STADIONU TOTENHEMA: Crnogorac srpskih korena rame uz rame sa DŽošuom u Londonu

Novosti online

26. 08. 2021. u 15:07

CRNOGORAC Dilan Prašović, poreklom iz Sjenice u Srbiji, boriće se za svetsku WBO titulu u kruzer kategoriji protiv Lorisa Okolija

НАШ БОКСЕР ДЕО СПЕКТАКЛА НА СТАДИОНУ ТОТЕНХЕМА: Црногорац српских корена раме уз раме са Џошуом у Лондону

FOTO: Bokserski savez Srbije

San koji svi bokseri imaju kada prvi put kroče u ring, da se na svetskoj sceni bore za šampionski pojas, najbolji Crnogorac u kruzer kategoriji Dilan Prašović (26) imaće priliku da ostvari 25. septembra u Londonu. Biće deo spektakla koji će biti održan na novom stadionu Totenhema, pred više od 60.000 ljudi (karte rasprodate), a koji će širom planete prema procenama marketinških stručnjaka pratiti više od milijardu ljudi!

Prašović, momak čije poreklo vodi iz Sjenice u Srbiji, će rukavice ukrstiti sa aktuelnim šampionom, domaćim borcem Lorensom Okolijem, a ukoliko bude bolji od Engleza oko njegovog struka zablistaće pojas WBO šampiona u kruzer kategoriji. Duel Prašovića i Okolija biće jedan od dva glavna uvodna meča pred spektakl večeri, megdan Džošue i Ušika

- Otkako sam pobedio Edina Puhala u Beogradu pre deset meseci, spremam se za ovaj megdan, istorijski za moju Crnu Goru, Srbiju, ali i kompletan region. Svestan sam težine meča, šta pobeda donosi, ali se trudim da sa obe noge budem na zemlji i da se što bolje pripremim i pokažem u do sada najboljem svetlu na planetarnoj sceni - izjavio je Prašović čiji je skor u dosadašnjoj karijeri fascinantnih 15 pobeda, bez poraza, dok Okoli takođe ima maksimalan skor, ali sa trijumfom više.

Dilan se već dva i po meseca nalazi na pripremama u Nemačkoj, uz stručni nadzor trenera Nasera Karura i Joce Todorovića, kao i uz pomoć velikog broja sparing partnera koji su mu na raspolaganju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

GINEM, USTAJEM, BORIM SE - TO JE SVE ŽIVOT: Andrija Milošević je naučio da mora biti ratnik da bi opstao u današnjem svetu (VIDEO)