BIBIĆ ZADOVOLJAN DRUGIM MESTOM U BUDIMPEŠTI: Elzan se vraća u šampionsku formu

Novosti online

27. 08. 2021. u 09:07

PERSPEKTIVNI srpski srednjoprugaš Elzan Bibić (22) poprilično je zadovoljan svojom trkom na 1.500 metara na mitingu u Budimpešti, gde je osvojio drugo mesto i zabeležio svoj drugi najbolji rezulat u karijeri.

БИБИЋ ЗАДОВОЉАН ДРУГИМ МЕСТОМ У БУДИМПЕШТИ: Елзан се враћа у шампионску форму

FOTO: Privatna Arhiva

- Drago mi je što sam se najbolji način vratio na stazu, s obzirom na to da sam pauzirao šest meseci zbog zdravstvenih problema. Uspeo sam, iako sam mislio da će biti teško da se uopšte spremim za ovu sezonu - izjavio je Bibić.

Mladi Novopazarac je u utorak u prestonici Mađarske, u konkurenciji 12 atletičara, bio drugi u disciplini, rezultatom 3.36,71 minuta. Bolji od našeg asa bio je Španac Adel Mehal (3.36,51), a treće mesto je zauzeo Nemac Robert Farken (3.36,96).

Bibić će u subotu trčati 800 metara na mitingu u Ćupriji, a potom će 31. avgusta u italijanskom Roveretu i 5. septembra u poljskom Horzovu nastupiti na stazi od 3.000 metara.

- Posle toga slede pauza i oporavak od teške sezone za mene, a zatim i pripreme za zimu, gde me čekaju krosevi i ulične trke - najavio je Elzan.

Mladi atletičar započeo je sezonu tek početkom juna, kada je bio prvi na 3.000 i drugi na 1.500 metara na šampionatu Srbije u Kraljevu. Takođe, trijumfovao je na Ramazanskoj trci u Novom Pazaru na 2.000 metara i Prvenstvu Balkana na 1.500 metara u Smederevu, uz drugo mesto na Evropskom ekipnom prvenstvu Treće lige u Limasolu na 3.000 metara i četvrto na EP za mlađe seniore u Talinu na 1.500 metara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NOVA PRILIKA ZA MLADE U NIS-U: Peta sezona programa „NIS ENERGY”