SRBIJA JE LIDER U ORGANIZACIJI SPORTSKIH TAKMIČENJA: Vulin i Kremlev o predstojećem Svetskom prvenstvu u boksu (FOTO)

Novosti online

27. 08. 2021. u 18:38

MINISTAR unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin razgovarao je danas u Beogradu sa predsednikom Svetske bokserske organizacije Umarom Kremlevim o predstojećem Svetskom prvenstvu u boksu, koje će krajem oktobra i početkom novembra biti održano u Beogradu.

СРБИЈА ЈЕ ЛИДЕР У ОРГАНИЗАЦИЈИ СПОРТСКИХ ТАКМИЧЕЊА: Вулин и Кремлев о предстојећем Светском првенству у боксу (ФОТО)

FOTO: BSS

Ministar Vulin je povodom Međunarodnog dana boksa Kremlevu preneo da je održavanje Svetskog prvenstva u boksu izuzetno značajno za Srbiju, posebno za podizanje svesti kod mladih o značaju bavljenja sportom i sportskog načina života. 

Ministar je naglasio da će Ministarstvo unutrašnjih poslova preduzeti sve mere kako bi održavanje ovog prvenstva prošlo u najboljem mogućem redu.

- Dobrom organizacijom prvenstva u boksu Srbija će još jednom pokazati i dokazati celom svetu da je jedan od lidera u organizaciji međunarodnih sportskih takmičenja i manifestacija. Uveren sam da će ovo značajno sportsko dešavanje u Beogradu zainteresovati mnogu decu i da će poželeti da se bave boksom, rekao je ministar Vulin.

Predsednik Svetske bokserske organizacije Kremlev zahvalio se predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i ministru policije Vulinu na ogromnoj podršci u organizaciji ove sportske manifestacije. 

Kremlev je istakao da organizacija ovakvog sportskog događaja nije nimalo laka, ali da ima apsolutno poverenje u srpsku policiju koja će učiniti sve da ova sportska priredba protekne u najboljem redu, bez incidenata. 

On je dodao da je siguran da će Srbija u svojoj prestonici prirediti spektakl koji će se pamtiti.

FOTO: BSS

Sastanku sa ministrom Vulinom prisustvovali su i predsednik Bokserskog saveza Srbije Nenad Borovčanin i čuveni proslavljeni bokser Roj Džons Junior. 

Borovčanin je predsedniku Srbije Vučiću i ministru Vulinu zahvalio na ogromnoj podršci i na njihovom ličnom doprinosu da Svetsko prvenstvo u boksu bude organizovano na najvišem nivou. 

- Velika je čast i zadovoljstvo to što će naša zemlja poznata po velikim šampionima ringa imati priliku da uskoro ugosti najveća svetska imena boksa. Zahvaljujem se predsedniku Vučiću i ministru Vulinu koji svojim ličnim zalaganjem i trudom omogućavaju da ova manifestacija bude organizovana na najvišem nivou, poručio je Borovčanin. 

Čuveni bokser Roj Džons Junior je u toku razgovora sa ministrom Vulinom uputio najsrdačnije pozdrave predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću zahvalivši mu se na svemu što čini za razvoj boksa u Srbiji. 

Legendarni bokser je zamolio ministra Vulina da u njegovo ime predsedniku Srbije Vučiću uruči pozlaćeni kindžal kao izraz velike zahvalnosti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

RASIPANJE HRANE: Globalni problem koji ima duboke ekološke, ekonomske i socijalne posledice