TERZIĆ POSLE NOVE POBEDE SRBIJE: Moje je da ih upozorim da opuštanje ne valja, a njihovo da i dlje igraju tako

Novosti online

29. 08. 2021. u 22:21

ODBOJKAŠICE Srbije ostvarile su još jednu ubedljivu pobedu na Evropskom prvenstvu. Ovoga puta pobeđena je Mađarska sa 3:0 (25:20, 25:19, 25:17), a utiske posle meča izneo je selektor Zoran Terzić.

ТЕРЗИЋ ПОСЛЕ НОВЕ ПОБЕДЕ СРБИЈЕ: Моје је да их упозорим да опуштање не ваља, а њихово да и дље играју тако

Zoran Terzić Foto M. Vukadinović

Trener Srbije je govorio o padovima u igri kojih ne sme da bude, jer bi to mogao da bude problem za naredne mečeve.

- Devojke uglavnom imaju običaj da igraju, do onog momenta kad vide da utakmicu mogu da dobiju bez nekog preteranog truda, motivacije i želje... I onda kreću da igraju ovako, kao što su igrale u ostatku utakmice. Moje je da ih upozorim da to ne valja, da izlazak iz ritma može da bude poguban za neke naredne utakmice, da jednostavno nesigurnost se uvlači u ekipu i tako dalje. A njihovo je da i dalje igraju tako, šta ja tu mogu više - rekao je Terzić.

Potom je prokomentarisao narednog rivala naše selekcije, reprezentaciju Francuske (sreda, 20 časova) sa kojom se sastajemo u četvrtfinalu.

- One su ubedljivo najprijatnije iznenađenje za mene na ovom Evropskom prvenstvu. U smislu kakva im je ekipa i kako odbojkaški izgledaju, a koliko lepo igraju i koliko su mladi. Vidi se da ih spremaju za Pariz, za Olimpijske igre 2024. i to je ono što je svojstveno Francuzima na velikim takmičenjima... Evidentno je da su odlučili da i od odbojkašica naprave jednu odličnu ekipu za naredne Igre - zaključio je Terzić.

Podsetimo, Srbija je u grupnoj fazi ubedljivo savladala Francusku sa maksimalnih 3:0.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?