VATERPOLISTI PONOS KRAGUJEVCA: Gradonačelnik Nikola Dašić priredio prijem za šampione sveta do 20 godina

Novosti online

10. 09. 2021. u 14:36

GRADONAČELIK Kragujevca Nikola Dašić ugostio je juče šestoricu mladih vaterpolista Radničkog, koji su Srbiji doneli titulu prvaka sveta do 20 godina na SP u Kragujevcu.

ВАТЕРПОЛИСТИ ПОНОС КРАГУЈЕВЦА: Градоначелник Никола Дашић приредио пријем за шампионе света до 20 година

FOTO: I. Marinković

Prijemu su prisustvovali i selektor Uroš Stevanović i njegov pomoćnik Dragan Kozomora.

Podsetimo, šampion Srbije se diči što je Marko Radulović MVP prvenstva, što je Stefan Branković kapiten zlatnih dečaka, kao i na preostale igrače, Nemanju Stanojevića, Luku Pljevančića, Bogdana Gavrilovića i Jovana Tanasijević, koji su ugradili sebe u novo zlato srpskog vaterpola.

- Oduševljen sam fantastičnim rezultatima kragujevačkih sporitsta sa kojima iz dana u dan imamo prilike da se rukujemo. Kada je čak šestorica igrača Radničkog u reprezentaciji, uspeh je neminovan. Kao Kragujevčaninu i roditelju pre svega, u vreme kada su deca fokusirana na kratke sadržaje mobilnih telefona i tablera, veliko mi je zadovoljsttvo da vidim da još ima mladih ljudi koji grabe ka uspesima u sportu, ali i u drugim oblastima - rekao je na prijemu Dašić.

Selektor mladih i strateg Radničkog Uroš Stevanović podvukao je da je ovo veliki uspeh za srpski vaterpolo:

- Šest, sedam momaka iz ovog sastava je već bilo na širem spisku selektora Dejana Savića za Olimpijske igre. Oni su već u sistemu rada i planu selektora za budućnost.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?