NOVI IZAZOV ZA VATERPOLISTE: "Delfini" sutra protiv Turske startuju na EP do 17 godina na Malti

S. K.

11. 09. 2021. u 14:42

JOŠ jedna generacija vaterpolista polaže ispit na međunarodnoj sceni. "Delfini" sutra (11.40) protiv Turske startuju na EP do 17 godina na Malti. U našoj grupi D su još Gruzija i Grčka. Pobednik grupe izboriće direktan plasman u četvrtfinale, a drugi i treći osminufinala.

НОВИ ИЗАЗОВ ЗА ВАТЕРПОЛИСТЕ: Делфини сутра против Турске стартују на ЕП до 17 година на Малти

N. Paraušić

- Do turnira u Segedinu je sve bilo u najboljem redu. Posle toga su počeli zdravstveni problemi i na kraju nismo mogli da računamo na Gavrilovića, Janoševića i Tomića. Grupa nije laka. Grčka je uvek standarno kvalitetna, napreduju Gruzijci, dok su Turci možda slabiji rival. Prvi cilj je prvo mesto u grupi, mada je najbitnije kako ćemo dočekati četvrtfinale. Ukrštamo sa grupom u kojoj su Crnogorci, Italijani i Holanđani tako da ni tu neće biti lak posao - kaže selektor Miloš Korolija.

Boje Srbije braniće: Radosav Virijević, Petar Pajković, Pavle Mušikić, Zoran Božović, Andrija Jauković, Petar Stanić, Viktor Urošević, Aleksandar Kovačević, Nikola Kojić, Marko Dimitrijević, Vuk Anđelić, Rodoljub Gajić, Bogdan Brešćanski, Mihajlo Pavlović i Veljko Fuštić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?