PLAVA ČETA JURIŠA KA ODBRANI TITULE: Preuzmi bonus i sastavi PATRIOTSKI tiket!

Promo

18. 09. 2021. u 15:00

KLADIONICA Meridian rešila je da časti sve fanove odbojkaške reprezentacije Srbije i pred početak polufinala Evropskog prvenstva pokloni 1.500 RSD bonusa!

ПЛАВА ЧЕТА ЈУРИША КА ОДБРАНИ ТИТУЛЕ: Преузми бонус и састави ПАТРИОТСКИ тикет!

FOTO: CEV

Mnogi su sumnjali, ali odbojkaši Srbije su pokazali zašto su među najboljima na svetu i definitivno nabolji u Evropi!

Početak Evropskog prvenstva doneo je oscilacije u igri, ali “orlovi” su uspeli da se konsoliduju i pokažu svoje pravo lice onda kada je to bilo najpotrebnije.

Sada ih samo dva koraka dele od odbrane titule evropskog šampiona, a na tom putu prva prepreka je selekcija Italije.

Podrži “orlove” – odigraj patriotski tiket! U znak podrške našoj selekciji, kladionica Meridian je za sve fanove priredila fantastično iznenađenje – registruj se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i čeka te fantastičan bonus od 1.500 RSD koji možeš iskoristiti za sastavljanje tiketa!

Ali, ni to nije sve! Ukoliko već poseduješ nalog, a još uvek nisi deponovao novac, sada je pravo vreme da to učiniš, jer te uz prvi depozit i odigran tiket – Meridian časti sa 500 RSD! Malo li je?

No, vratimo se sada na odbojku.

Polufinalni meč na 32. EP za odbojkaše, između Srbije i Italije odigraće se večeras od 21.00 časova, što je sasvim dovoljno vremena da se svi zajedno pripremimo i onda navijamo kao nikada do sada!

Italija je fenomenalan tim i jedan od glavnih favorite za medalju, ali naši momci su do sada nebrojano puta pokazali da znaju da se nose sa pritiskom i a za Srbiju daju i poslednji atom snage!

Treba još dodati i to da će se dve najbolje plasirane selekcije sa EP direktno plasirati na Svetsko prvenstvo, koje će se naredne godine održati u Rusiji, te tako nema sumnje da nas čeka velika borba!

Azuri su prvi put od 2015. među četiri najbolja tima „Starog kontinenta“, a poslednji put trofej su podigli 2005, ali ne dajte da vas to zavara – težak posao je pred našim momcima!

Na nama je da ih podržimo, a koji god rezultat da ostvare – sigurni smo da ćemo svi biti ponosni na naču plavu četu!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?