PLAVUŠA UDARILA ŠAMAR "RMPALIJI": Dobila nezapamćene batine, zajedno sa pratiocem (VIDEO)

Novosti online

18. 09. 2021. u 17:29

UTAKMICU predsezone NFL timova Pitsburga i Bafala pamtiće većina navijača po dobroj zabavi na "Hajnc fildu", ali ne i akteri nemilog događaja sa tribina.

ПЛАВУША УДАРИЛА ШАМАР РМПАЛИЈИ: Добила незапамћене батине, заједно са пратиоцем (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin/Tviter/CLETroyJames

Naime, par koji je prisustvovao meču iz nepoznatog razloga ušao je u konflikt sa jednim navijačem. Situaciju je zakuvala jedna plavuša, koja je bila u društvu prijatelja, a stvari se nisu dobro završile po nju. 

Kako bilo, kamera je snimila momenat kada su ušli u "živu" raspravu sa momkom u redu ispod, a dama je želela da sama rmpaliji objasni neke stvari.

Ubrzo se zbog toga pokajala. Momak je primakao ruku licu ratoborne žene, malo je i odgurnuo, a onda je dobio šamarčinu kojoj se nikako nije nadao.

Tek kada se pribrao, krenuo je u kontru. Jedan, pa drugi udarac, pa treći. Dobili su dobre batine i plavuša, ali i njen pratilac koji je od nekolicine krošea samo seo na stolicu, gotovo u polusvesnom stanju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

RASIPANJE HRANE: Globalni problem koji ima duboke ekološke, ekonomske i socijalne posledice