SILOVIT START VK NOVI BEOGRAD: Nais savladan sa 31 golom razlike

Novosti online

06. 10. 2021. u 21:51

VATERPOLISTI Novog Beograda silovito su startovali u šampionatu Srbije, koji ove godine s razlogom nosi epitet jednog od najjačih na svetu.

СИЛОВИТ СТАРТ ВК НОВИ БЕОГРАД: Наис савладан са 31 голом разлике

FOTO: M. Vukadinović

Izabranici trenera Vladimira Vujasinovića su u prvom kolu ubedljivo savladali ekipu Nais rezultatom 32:1 (9:0, 7:0, 9:1, 7:0).

Najbolji strelac bio je Đorđe Vučinić, koji je postigao osam golova, a odličnu partiju pružili su Strahinja Rašović i Nika Šušiašvili koji su po pet puta zatresli mrežu.

– Nisam očekivao ovako slab otpor Niša, ali mi ćemo se i u budućnosti isključivo baviti našom igrom. Otvorili smo šampionat na najbolji mogući način, onako kako smo želeli. Bilo je i dosta publike i to je zaista ostavilo lep utisak. Sledi nam meč sa Zemunom, posle toga i duel sa Radničkim, tako da nas očekuju sve teže utakmice – rekao je posle meča prvotimac Novog Beograda Strahinja Rašović.

Vaterpolisti Novog Beograda u drugom kolu igraju protiv Zemuna, a taj meč na programu je u subotu.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?