ŠAMPION TUR DE FRANSA SE SUDARIO S AUTOBUSOM! Bizarna povreda kolumbijskog bicikliste u rodnoj Bogoti (FOTO)

Novosti online

24. 01. 2022. u 22:27

ŠAMPION Tur de Fransa iz 2019. godine Egan Bernal doživeo je bizarnu nesreću u rodnoj Bogoti kada se tokom treninga sudario sa parkiranim autobusom!

ШАМПИОН ТУР ДЕ ФРАНСА СЕ СУДАРИО С АУТОБУСОМ! Бизарна повреда колумбијског бициклисте у родној Боготи (ФОТО)

EPA/EFE

Izveštaji iz Kolumbije navode da je 25-godišnji biciklista bio umešan u sudar sa parkiranim autobusom dok se vozio blizu svoje kuće u Bogoti, a slike pokazuju kako mu se ukazuje pomoć pored oštećenog vozila.

U saopštenju Klinike Universidad de La Sabana u kolumbijskoj prestonici navodi se da će pobednik Tura iz 2019. biti podvrgnut operaciji kasnije u ponedeljak. Kako se navodi u saopštenju, Bernal je u nesreći zadobio "traumu vratnog dela kičme, grudnog koša i  donjih ekstremiteta".

Njegov klub Ineos Grenadirs izdao je zasebno saopštenje u kojem nisu dali detalje o Bernalovim povredama, ali su rekli da je bio pri svesti kada ga je medicinsko osoblje tima prebacilo u bolnicu.

- On je u stabilnom stanju i prolazi dalje procene - navodi se u saopštenju.

Dok veći deo tima Grenadira trenira u Evropi, Bernal je ostao u Kolumbiji da se pripremi za predstojeću sezonu, vozeći zajedno sa odabranom grupom saigrača koja uključuje bivšeg šampiona Điro d'Italije Ričarda Karapaza.

Očekivalo se da će Bernal sezonu početi na Tur de la Provansa u Francuskoj, 10. februara, ali je cela sezona za njega sada dovedena u pitanje, imajući u vidu težinu povreda koje je zadobio. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri