PRELEP GEST SUPRUGA MILICE MANDIĆ: Marko na butini istetovirao fotografiju koja nam je svima urezana u pamćenje (FOTO/VIDEO)

Novosti online

04. 02. 2022. u 12:36

MARKO ĐURIČIĆ, suprug najbolje svetske taekvondistkinje Milice Đuričić, devojačko Mandić, odlučio je da na svom telu ovekoveči trenutak u kome je njegova životna saputnica okićena zlatnom medaljom na OI u Tokiju.

ПРЕЛЕП ГЕСТ СУПРУГА МИЛИЦЕ МАНДИЋ: Марко на бутини истетовирао фотографију која нам је свима урезана у памћење (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: OKS

Milica je na svom "instagram" profilu podelila video i fotografije na kojima se vidi da je njen suprug na butini istetovirao njen lik.

Milica Mandić je na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine osvojila prvo zlato za našu zemlju, a devet godina kasnije, u Tokiju, ponovo je postala olimpijska šampionka.

Marko i Milica venčali su se nedugo posle Olimpijskih igara, a svi se dobro sećamo scena iz TK Galeb kako Đuričić bodri svoju buduću suprugu u finalu Olimpijskih igara.

Podsetimo, Milica je prošle godine dobila mural u beogradskom naselju Stepa Stepanović, na kome je ovekovečen isti trenutak kada "grize" zlato osvojeno u Tokiju.

FOTO: D. Milovanović

BONUS VIDEO: I Novak bodrio Milicu na putu do zlata

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

MAJDOV PROGOVORIO: Počelo je od LGBT zastava, a ako mi braniš da se krstim, ne igram po tim pravilima