NEMANJA MAJDOV OSVOJIO SREBRO: Novi uspeh srpskog džudiste - drugi na Grend slemu u Tel-Avivu

Novosti online

19. 02. 2022. u 17:30

SRPSKI džudista Nemanja Majdov osvojio je srebrnu medalju u kategoriji do 90 kilograma na takmičenju u Tel Avivu u sklopu Grend slem turnira svetskog tura.

НЕМАЊА МАЈДОВ ОСВОЈИО СРЕБРО: Нови успех српског џудисте - други на Гренд слему у Тел-Авиву

EPA-EFE/KIMIMASA MAYAMA

On je u finalu u produžetku zlatnim poenom izgubio od takmičara iz Azerbejdžana, Mamadalija Mehdijeva.

Srpski borac je na putu ka finalu bio bolji od Ušangija Margijanija, Lija Kohmana i Ivana Felipea Silvu Moralea. Za Majdova je ovo takmičenje bilo prvo posle Olipijskih igara u Tokiju.

Grand slam turnir Svetskog tura u organizaciji Međunarodne džudo federacije (IJF) koji se održava od 17. do 19. februara u Tel Avivu (Izrael) počeo je takmičenjima i u težinskoj kategoriji u kojoj su nastupale naše dve džudistkinje. Andrea Stojadinov i Milica Nikolić, obe u težinskoj kategoriji do 48kg, nastupile su i imale su zapažene rezultate.

Milica Nikolić ostvarila je plasman na 5. mesto. Ona je svoj nastup krenula sjajno, ostvarivši dve pobede, i to protiv Francuskinje Pont i Špankinje Figueroa. U polufinalu susrela se sa takmičarkom iz Italije, Frančeskom Milani od koje je izgubila. Ona se u meču za treće mesto borila za bronzanu medalju, ali je takmičarka iz Mongolije, Bavudorj ovoga puta bila bolja.

BONUS VIDEO - Grobari u Nišu pevaju Oj Kosovo Kosovo

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?