SKANDAL NA SP U PLIVANJU: "DROGIRALI SU ME" Kanadska plivačica iznela teške optužbe (FOTO)

Tanjug

07. 07. 2022. u 16:19

KANADSKA plivačica Mari-Sofi Arvi izjavila je da ju je neko drogirao tokom poslednje noći Svetskog prvenstva, koje je održano u Budimpešti, prenose britanski mediji.

СКАНДАЛ НА СП У ПЛИВАЊУ: ДРОГИРАЛИ СУ МЕ Канадска пливачица изнела тешке оптужбе (ФОТО)

FOTO: Instagram/Mari-Sofi Arvi

Arvi (22) je osvojila bronzanu medalju u štafeti 4x200 slobodno.


- Dugo sam se dvoumila da li da objavim ovo, ali previše sam u prošlosti ćutala. Neko me je drogirao poslednjeg dana SP-a. Ne znam kako je supstanca došla u moje telo, ali sećam se da sam se probudila naredno jutro potpuno izgubljena. Pored mene je bio doktor i članovi menadžmenta. Sećam se slavlja i posle toga ništa. Imam rupu u sećanju od četiri do šest sati. Jedino što mogu da kažem jeste da nikada nisam bila ovako osramoćena -  izjavila je kanadska plivačica, prenosi "Dejli mejl".

Arvi je na društvenim mrežama objavila da pokušava da se seti šta se dogodilo te noći.

- Kada sam stigla kući, majka mi je rekla da izgledam drugačije, a tako sam se i osećala. Nisam osećala svoje telo, a kad sam pogledala noge, bile su pune modrica. Prijatelji su mi rekli da su me nosili, jer nisam imala svest - izjavila je ona.
Međunarodna plivačka federacija (FINA) je najavila pokretanje nezavisne istrage.

- FINA je svesna uznemirujućih medijskih izveštaja o Arvi. Duboko smo zabrinuto za nju. U kontaktu smo sa Plivačkom federacijom Kanade i lokalnim Organizacionim odborom. Prosto je neverovatno da se ovakve stvari dešavaju. Svi koji su učestvovali u ovom biće žestoko kažnjeni - saopšteno je iz FINA-e.

SP u plivanju je održano od 18. jula do 3. jula u Budimpešti.

BONUS VIDEO - Veličanstveni Novak

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)