"ODLIČNA REKLAMA ZA NEMAČKI RUKOMET" Ukrajinski RK Motor iz Zaporožja naredne sezone nastupaće u drugoj Bundesligi

Novosti online

31. 08. 2022. u 12:15

DOK se ruski (i beloruski) sportski timovi i nacionalne selekcije, pa čak i pojedinci, kao što je bio slučaj na Vimbldonu i na egzibicionom turniru pred Ju-Es open, izbacuju iz svih takmičenja, ukrajinskim je dozvoljeno ne samo da nastupaju u domaćim i međunarodnim takmičenjima, nego i stranim ligama.

ОДЛИЧНА РЕКЛАМА ЗА НЕМАЧКИ РУКОМЕТ Украјински РК Мотор из Запорожја наредне сезоне наступаће у другој Бундеслиги

foto: EPA

Ukrajinski rukometni klub Motor iz Zaporožja zbog rata u svojoj zemlji će u sezoni 2022/23. nastupati u drugoj nemačkoj ligi, a generalni direktor ovog takmičenja Frank Boman je u vezi s tim rekao da je to velika reklama za nemački rukomet.

- Verujem da će uključenje Zaporožja u našu drugu ligu biti velika reklama za nemački rukomet. U Nemačkoj živi približno milion Ukrajinaca koji će moći da podrže svoju ekipu i našu ligu - smatra Boman.

Ukrajinska ekipa će sve svoje "domaće utakmice", ali i međunarodne, igrati u Diseldorfu. Motor iz Zaporožja je poslednjih godina redovni učesnik Lige šampiona ali će 2022/23. igrati u Ligi Evrope, drugom najjačem klupskom takmičenju. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

PRINCEZA PONOVO TRUDNA: Nova prinova u britanskoj kraljevskoj porodici