CRVENO-BELE OZBILJNE SA FINKINJAMA: Odbojkašice Crvene zvezde sutra (17.10) u revanšu kvalifikacija za LŠ gošće ekipe Kusamo

S. K.

24. 10. 2022. u 12:40

PRVI meč je zaboravljen. Odbojkašice Crvene zvezde sutra (17.10) u Rovanijemu igraju revanš utakmicu prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Beograđanke su u prvom duelu slavile sa 3:0 i poraz od 2:3 vodi ih u narednu rundu. Ukoliko Finkinje pobede sa 3:0 ili 3:1 igraće se zlatni set do 15 poena.

ЦРВЕНО-БЕЛЕ ОЗБИЉНЕ СА ФИНКИЊАМА: Одбојкашице Црвене звезде сутра (17.10) у реваншу квалификација за ЛШ гошће екипе Кусамо

FOTO: Tanjug

- U podsvesti svi imamo to da smo maksimalnim rezultatom pobedile prvu utakmicu. Opet, sa druge strane moramo da budemo psihički jake, na zemlji. Realno, prva utakmica ništa ne znači. Ako izgubimo maksimalnim rezultatom, igrao bi se "zlatni set", a zaista ne želimo da ulazimo u tu vrstu neizvesnosti. Ne razmišljamo na taj način, jer tako samo sebi otežavamo. Moramo da zaboravimo utakmicu na Banjici, bitna pobeda, međutim, razmišljaćemo kao da se nije odigrala. Pristup će biti maksimalno ozbiljan, da ne dođe do nekih problema - naglašava za sajt OK Crvena zvezda kapiten Ana Živojinović.

Crveno-bele će, ukoliko izbore plasman u drugo kolo, igrati 3. i 9. novembra sa pobednikom dvomeča Mladost Zagreb - Kalcit Kamnik. Zagrepčanke su u prvoj utakmici na svom terenu slavile sa 3:0, a revanš je u sredu u Sloveniji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NAJVEĆA TRANSFORMACIJA Kako je Fahreta postala Brena - Saša doživeo šok kad ju je video: Ovo neće valjati...